NFL Europe failed – folytás

És a történet folytatódik. A pénz még mindig nem érkezett vissza, és az ügyfélszolgálat mit sem tett, de mégis van remény.

A cikk előzményeit itt lehet elolvasni. Röviden aktiválódott egy előfizetés amit nem kértem, főleg nem az NFL Europe-tól, és miután próbáltam lemondani, visszakérni a pénzt nem kevés akadályba ütköztem.

Az elmúlt 1 hónap alatt sem sikerült az NFL Europe-tól egy olyan választ kapni, amiben több infót mondanának, hogy sajnálják, és hogy már visszautalták a pénzt. Pedig nem keveset leveleztem velük:

Kemény dolgok ezek, gondolhatnám hogy robottal beszélek, de a 3-4 napos válaszadási idő nem robotot feltételez. Mindegy. A dolog odáig jutott, hogy a el kellett mennem a bankkártya szolgáltatóhoz, hogy nyomozzanak már ok, és bár sok infom nincs, de csináljanak valamit.

Azt kell mondjam, hogy a paysafe – ellentétbe az NFL Europe-al tette a dolgát. Pár napon belül válaszolt, és kitöltetett egy formot, amit aláítva bescanelve vissza kellett küldeni. Utána megírtak, hogy a nyomozás lehet hogy 50 napig is fog tartani, de tájékoztatnak a részletekről.

Pár nappal rá megjelent a kérdéses összeg a kártyán. Igaz csak pending státuszban van már másfél hete, de ez is már sokkal több mint ami az elmúlt másfél hónapban történt. Ha van változás szólok:

Screen Shot 2017-09-29 at 06.35.19

Arra persze továbbra sem kaptam választ, hogy kerültek át az adatok amcsiból európába, de lassan már nem is érdekel, ahogy az egész NFL-t is kezdem sajnos kerülni. Idő hiánya egyrészről másrészről a mostani balhék sem tesznek jót, hogy szimpatikus sport legyen belőle.

Szóval good bye!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s