A bárányok bégetnek

Ma kirándulni voltunk a Shakespeare parkban a családdal. Az élmény teljesen volt jártunk őserdőben, és találkoztunk bárányokkal is. Igazi Kiwik lettünk:)

Kicsit csapongó lesz ez a poszt … is, remélem nem baj. Ezt a képet már régóta meg akartam osztani veletek. Pappitótól loptam, de minden benne van az Új Zélandi élményről, és ma mi is találkoztunk a bárányokkal végre:)

nz

Szóval a dolog valahogy úgy indult hogy mára végre már tényleg jó időnk lett. Szeles, felhős, de esőt csak estére írt, és valóban nem esett egésznap, csak a szél fújt. Szóval beültünk villámba, és kemény 5 perc autózás után elértünk a közeli természetvédelmi helyhez, ahol voltunk legutobb is, hogy turázzunk egyet. Elsőnek egy 7 kilométeres túrát néztem ki, de végül, a rövidebb utat választottuk ami csak 3 és fél kilométer:

Screen Shot 2017-10-07 at 18.20.01

Részletesen itt lehet megnézni a térképet. A dolog nagyon frankó volt, egy egyszerü kis erdei ösvénynek indult, lelkesen toltuk Annát a babakocsiba és boldogak voltunk milyen jó gondolat volt hozni a kocsit, Aztán kiértünk a dombos vidékre, ahol birka farmokon vezetet át az út. Itt már nem volt ösvény, néhol inkább iszap volt, szóval Annát már nem toltuk, hanem az egyikünk vitte másik meg a babakocsit huzta. Lelkesedésünk kicsit megtört, de birkákat sajnos nem láttunk.

Aztán kiértünk a dombtetőre, ahol már a szélt is fújt, Anna is álmos lett, és a kapukat sem tudtuk úgy kinyitni, hogy a babakocsit át tudjuk tolni rajta, át kellett emelni. Anna persze elaludt, szóval ráraktuk a buborékot, amitől a babakocsi egy jobb vitorlás hajóvá változott a szélbe, szóval már arra is figyelni kellett hogy ne szálljon el. Aztán elérkeztünk a csúcsra, ahol már tényleg – végre birkákon keresztül vezetett az utunk.

Srácok persze extázisba kerültek, Anna aludt, mi meg lépten nyomon kerülgettük a kakit. Aztán a kakit már nem kerülgettük, csak fotoztunk pár képet:)

Persze a következő kerítésnél amikor Zsuzsival átvarázsoltuk a babakocsit, akkor simán bénáztunk egy jót és amit a kocsi összeszedett már nem csak a kerekeken volt megtalálható hanem a ruhámon. Nem baj most a mosógépben van:)

Folyatás következik, mert most jön a családi telefonáls:)

 

2 comments

  1. Jó kis kirándulás volt, Annácska jót aludt, Ti meg moshatjátok a kakit. De hát mire való a mosógép. GOndolom mentek még ide, talán a hosszabb úton is végigmentek. Puszi!!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s