Trick or treat halloween

Kedd este Halloween buli volt az este jártunk mindenfele utcánkba suli utcájába aztán a csoki mérgezés után már mindenki alszik

Otthon ugye minden szentek vannak, itt meg Halloween, de az egész lényege, hogy az utcák tele vannak gyerekekkel, és rohangálnak házról házra – van ahol beengedik őket, van ahol nem, és cukorkáért cserébe nem ijesztegetnek. Oriási buli szülőként is, lehet dumálni a többi szülővel, és a srácok önjáróak. Látom pár év múlva már ők fogják Annát vinni Halloweenezni:)

Egy kis szösszenet még ehhez a történethez. Amikor hazajöttünk valahova elraktam a prius kulcsát. Fogalmam sem volt hová, de reggel már nem volt meg. Kerestük Zsuzsival mindenhol. Szegény legalább 3 napig kutatta a lakást, kipakolta a szemetest az udvaron, átnéztük egyesével a gyerekek zsebeit, táskáját semmi.

Most egy héttel később végre szombaton volt egy kis időm nekem is keresni. Szisztematikusan haladtam a bejárati ajtón keresztül, a wc-n át, amikor is eljutottam a dolgozó szobám szemeteséhez. Ami tele volt csokipapírokkal, gyorsan fogtam és kirohantam vele az autóhoz, és próbáltam kézzel nyitni a kocsi autót. Ha közelben van a kulcs akkor ugye nyitnia kell… Ott volt a szemetesbe, mert az autó csipogott. Szóval kerestem magamnak 250NZD-t:) annyi lett volna a kulcsmásolása:)

3 comments

  1. Hogy rohangásztak, hogy örültekj, öröm volt nézni. Ez egy nagy élmény volt a srácoknak, ilyenben még nem volt részük. No és a kocsikulcs is meglett!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s