Egészségügy újra – Anna

Mielött felmenőink szívrohamot kapnának: Anna jól van!:)

Amiatt kellett vele elmenni dokihoz mert az egyik lábacskáját kicsit furán tartja. A dokink megvizsgálta és azt mondta, hogy határeset. Lát egy kis eltérést a csipojénél, nézzuk meg röntgennel, hogy biztosak legyünk a dolgunkban.

Választhattunk, hogy magán intézményben kérjük a vizsgálatot ahol kb tegnapra kapnánk idopontot, vagy várjunk az idopontra. Mivel ebben a kérdésben, azt mondta a dokink, hogy pár héten semmi se múlik, nyugodtan várhatunk az ingyenes korházi idopontra. A magánrendelőben ez amúgy 250$ lenne. (Csipo, ket boka)

3 hétre kaptunk is időpontot. Tegnap voltunk. Minden rendben ment. Persze Anna lelkesen harcolt, nehogy könnyű legyen egy moccanás nélküli képet keszíteni, de összehoztuk a röntgenes lányokkal. Le a kalappal elöttük, megpróbáltak mindent, hogy eltereljék Anna figyelmet, amit igaziból nem lehetett így az essünk túl rajta gyorsan módszer maradt.

Az eredményeket elküldik a dokinknak, akivel makd találkozom a jövő héten és akkor kiderül, hogy borul-e. Reméljük nem. 🙂

Amúgy, betört a nyár! Naggyon jó időnk van.:) yeye

4 comments

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s