6 hónap…

Eltelt 6 hónap, és kicsit eltüntünk, de csak azért mert én fáradt voltam, Zsuzsi meg intézte a karácsonyt és a többi dolgot, de mindenki jól van no para…

Szóval szokás szerint megint neves pillanathoz értünk ma/holnap van a leghosszabb nappal itt Új Zélandon, és megyünk vissza a hidegbe, az otthoniak meg mennek bele a melegbe. A nyár gyors lesz, de remélem lassan hül majd az idő mert nagyon élvezzük.

1482295047918

Egyébként a tervek a szokásosak, most kezdődik 16 nap szünet a cégnél szóval én tolom az elintizni valókat: IELTS vizsga – angol legalabb 6.5-re kell megcsinálni, szerencsére átlagban, tehát nem lesz gond… remélem

Aztán meg kell csinálni a jogsit, amin az egyik neves barátom már kétszer megbukott, pedig szerintem 10x többet vezetett mint én életében… Na jó a motoros jogsija megvan.

Végül pedig el kellene kezdeni újra blogolni, kicsit mozogni. Remélem sok sok tengerpartba lesz részünk. Orewa még mindig király, imádtuk elöző héten is:

IMG_1559.jpg

Tehát minden rendben, éppen senkinek semmi baja nincsen, de hát ez csak egy állapot:) ami gyorsan tud változni… Jelentkezünk majd naponta, próbálom majd összeszedni a régebbi eseményeket is. Rossz élményünk még nem igazán volt továbbra sem, az ország még mindig szuper, és a srácok is egyre jobban élvezik.

Hamarosan egyébként jön egy új magyar család, akikkel itt a blogon ismerkedtünk meg, tényleg tele leszünk izgalmakkal és mesélni valókkal… nem kell aggódni, csak nekem kell több idő, meg kedv hogy leírjam őket haha:)

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s