Nyaralás / Summer Holiday

Többen kérdezték tőlem, hogy megyünk e valahova nyaralni. Nem, nem megyünk. A környék tengerpartjait fedezzük fel és megnézzük Auckland pár gyermekbarát nevezetességét. Kb. 1 órás autós rádiuszban gondolkozunk és nézzük ki a programokat.

Voltunk az állatkertben 2 napja. Ami azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon szuper. Szerintem a budapesti is szuper állatkert és szerettünk odajárni. ami itt meglepett, hogy mennyivel nagyobb területen terül el az egész. Ami érthető, a város földrajzi adottságából és az általános építkezési szokásokból. Egy – egy állatfajnak nagyon nagy életterülete van és így életkörnyezete tényleg, mint egy kis darabka a valódi életteréből ahonnan származna eredetileg. 4 óra alatt az állatkert kb. egy harmadát, ha meg tudtuk nézni. Pluszba szerencsénkre most fut egy külön kiállítás is a bogarakról, ami tényleg nagyon szuper. Réka amúgy is imádja a rovarokat, bogarakat. Na itt óriás nagyságban nézegethette őket, interaktív játékok formájában ismerkedhettek. Nagyon igényes kiállítás. Igen, persze sokkal több mindent meg lehetne még mutatni a bogarak-rovarok életéből, de szerintem pont akkora lett a kiállítás, ami egy gyereknek még “bemegy” és még pont nem unja meg. Ők a célközönség. No de beszéljenek a képek, videók.

itt pingvinek láyhatóak, sőt babapingvin is volt. A hajó alatt 🙂

IMG_1648

Anna barátságot kötött egy kakassal

IMG_7677IMG_7678

volt baba teknőőőős. nem tudtam azt felvenni, ahogy Anna extazisba került tőle. de ott tombolt a teknőci üvegénél, aki épp szép komütosan ette a salátáját.

IMG_7676

IMG_7667IMG_7660

lovebirds:

IMG_1631

Africa

A bogárkiállítás

IMG_1619IMG_1620

mézkészítés:IMG_7639IMG_7640IMG_7641IMG_7642IMG_7649

az agysebész hangya, a zombicsináló.

IMG_7657

A legcukibb bogárka 🙂

IMG_7658

2 comments

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s