Black friday

Zsuzsiék éppen cserélték a játékokat, én meg felmentem gyorsan a warehouse-ba megvenni az ajándékot Andrisnak. És akkor olyan dolog történt ami még soha… olvasd tovább most vagy soha nem tudod meg!:)

Szóval látom hogy egyet vesz második féláron akció van, szóval Gergőnek is kinéztem a karácsonyi LEGO-t gyorsan. Elcsattogok a pénztárhoz, mire a pénztáros szól hogy sajnos Ő nem tud ilyen akcióról, de megkérdezi a vezetőséget.

Jön a csajszi, és mondja ezerrel, hogy nincs ilyen akció… Hm… mondom de hát kint volt a tábla, mire Ő közli, hogy oké gyorsan leellenörzi. Visszajön fél perc múlva, hogy nem sajnos nem volt kint a tábla megnézte… Mondom neki nézzük már meg együtt.

Semmi gond, elmegyünk hátra észreveszi hogy tényleg kint van a tábla. Mosolyog egyet, és leveszi. Megyünk visszafelé, szól a pénztárosnak hogy kint volt a tábla, és levette, nincs már az akció…

Kicsit hülyén álltam hogy most mi van, pénztáros mosolyog, majd kéri hogy fizessek. Természetesen fél áron számoltak a második terméket. Kérdés nem volt, nem is mondták el egymásnak külön, csak annyit jeleztek hogy most már nincs kint és nem lesz gebasz a jövőben…

Semmi idegeskedés, semmi jaj istenem még egy ideges vásárló fej, csak mosolygás megértés, és normális ügyintézés… jeee:)

0 thoughts on “Black friday”

 1. Nálunk is így megy a CBA-ban, ALDI-ban, és az Intersparban is. Rendszeresen reklamálok ezeken a helyeken, és megkapom a kiírt áron a terméket, és a végén bocsánatot kérnek. 😉 A másik amikor mondom, hogy nem stimmel a kiírt ár a polcon, de az árleolvasó megmondja hogy már olcsóbb a termék, és az árufeltöltő tök hálás, hogy szóltam. (legutóbb elmex fogkrém volt 799 akcióban, a kiírt ár 1099ft volt) Csak oda kell figyelni. Az emberek döntő többsége meg sem nézi a blokkot, nem érdekli, csak én vagyok ennyire problémás.

   1. Regen voltam mar otthon:) Az meg volt persze amikor ismeros boltba megyek nem mogorvak neha kedvesek is, mert en is probalok folyamatosan mosolyogni. Random boltba nem igazan volt ilyen elmenyem.
    Egyebkent itt a tabla maradt kint veletlenul, de ja az jo ha otthon is halasak:) Mondjuk kiemelnem azt a tenyt, hogy itt kevesebb az ember, es a vasarlok is pozitivabbak. Pl amig “reklamaltam” a sor duzzadt, de senki nem volt ideges. Majd szoltam hogy porgessuk addig a dolgot, es menjenek a tobbiek. A kiscsaj azonnal felrerakta az arumat, es dolgozott tovabb mosolyogva…
    De ha kellett volna varniuk 5 percet sem lett volna morgolodas, megjegyzes semmi…

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük