Életképek

Hétvégén sok felé jártunk, meg történtek a dolgok, szóval itt vannak a legfontosabb események:)

Rékanak decemberben lesz ottalvós suli programja. Természetesen menni fogok segíteni, hogy ne legyen para az éjszakával és életem első szülői értekezletére is el kellett mennem, igaz kicsit késtem, mert mint kiderült mi néztük el a dátumokat, de sebaj… Nem maradtam le semmiről. A suliban az orvosi szoba előtt fotoztam le ezt:)

IMG_1459.jpg

Nagyon menő:)

Aztán Zsuzsi talált valami helyet ahol lehet játékokat bérelni, szóval szombaton oda látogattunk. Kiderült hogy ez valami baptista egyház, connection church néven és csak hihetetlen jófejek, szóval ez a látvány fogadta a srácokat:

Mindenki választott magának egy játékot, és jövőhéten mehetünk az újabb adagért csereberélni. Azt hiszem valami évi 100NZD a díja, de 3 gyerekkel ez főnyeremény… Anna abba a járokába szuperul érzi magát, de a srácok is örültek a dolgoknak…

Zsuzsi még volt fogorvosnál, ami rettentően félelmetes élmény volt, mint minden itt Új Zélandon

IMG_7173.jpg

Szóval a stressz hatására le kellett menni a tengerpartra lazítani, és túlélni a dolgokat:

Ami szerencsére sikerült. Egyébkét egész hétvégén esett az eső, szóval zombultunk:) de legalább kipihentük magunkat… Már csak pár hét és vége a sulinak, és jön a karácsony, nah meg anna szülinapja:)

0 thoughts on “Életképek”

    1. Az egy kartya amit visznek magukkal a tanarok, mindenki. Az van rairva, hogy milyen epilapsziaja van, milyen ha gorcs van, hogy szoljanak tanarnak, felnottnek, hagyjak aludni, no es a gorcsoldo. Ahogy ok hivjak: akcio terv ha baj lenne

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük