Gergo es Starship

A kórház nevével összhangban a dekoráció és belso tér Ürhajóra emlékeztet.

Ma reggel gyorsan jöttem Gerihez a kórházba. Ja igen azt hiszem még nemírtuk miért is van itt. Valószínuleg egy pók csípte meg. Amely csípés elfertozodott így szépen bedagadt a lába és ahelyett, h lelohadt volna inkább terjedt a dagadás. Pluszba roppant forró is volt a dagadt rész, hólyagok is megjelentek szóval egyértelmuen nem csak egy csípés és kész.

Pár kép

Elrettentésképpen: (gyengébb gyomruak ne nézzék 😝)

<<<<<<<<<<<<<<<<<
ergo nagyon jól érezte magát és azóta is. Sajnos kell még maradnia egy éjjelt biztosra mivel a dagadás lohadt, de nem kellöképpen így még kell kapnia továbbra is vénásan az antibiotikumot. Itt meg kell jegyeznem, hogy külön bekenték a karját több helyen is érzésteleníto krémmel, hogy ne fájjon majd neki amikor megszúrják. Wooo ledöbbentem.:)

Szóval még maradunk. Kapott Thomas kisvonatokat, Vasember fidgetet is a kórháztól, szóval elég frankó.

Épp most jött a növérke és tableten ki kellett választanom hogy mit kér Gergo ebédre, vacsira, holnap reggelire, ebédre. Holnapra vacsit már nem kellett kérni! Yeyeee

Szóval egy kicsit meglepödtem.:) vâlaszthattam, elöétel, snack, foétel, desszert, köret és italok közül. Mikor mondtam Gergonek teljes lelkesedéssel, hogy ez milyen tuti frankó, akkor csak annyit mondott; “- Igen, itt nagyon rendesek. Hoznak finom hamit, ha kérem bekapcsolják a TV-t mesével, ha akarok kilapcsolják, mindig megkérdezik hogy vagyok. Szóval rendesek.:)”

Mosolyogtam, hogy igen rendesek .:)

Pár kép:

< img src=”http://otborond.com/wp-content/uploads/2017/12/img_7519-2.jpg” class=”wp-image-4265 size-full” height=”4032″ width=”3024″>

(4) Comments

Leave a Reply