Hétvégi társas

Hétvégén végre volt egy kis időnk, és kezdjük utolérni magunkat, szóval átjöttek Zoliék Anitával társasozni este. A srácok már aludtak, én meg kihagytam a pokert, tehát kipihent voltam… Zsuzsi már kevésbe:)

A Mysterium nevü játékot probáltuk ki ami nyomozos story, együtt kell segíteni egy szegény szellemnek kideríteni hogy ki is ölte meg őt, hogy a házikó felszabaduljon az átok alol. A szellem viziókat küld a játékosoknak – akik azok alapján megprobálják először betippelni a gyilkos személyét, majd a helyszínt végül a tárgyat.

Minden játékos külön külön kapja a vizió kártyákát, és külön nyomozgat ez alapján. A legvégén, már ha mindenki sikeresen eltalálta a saját eseménysorát (erre 7 forduló van) szellemet játszó játékos egy utolsó vizió bombát küld segítve hogy a megmaradt válaszok közül mi lehet a végleges megoldás. Itt a nyomozók még utoljára – de most már titkosan szavazhatnak, hogy szerintük kire is gondolhatott a szellemecske, és ha a többség egyetért, és a szellem is arra gondolt, akkor boldogság, különben meg mindenki meghal azonnal, a szellem meg tovább kisért.

Az a vicces a játékban hogy szegény szellemet játszó játékos, ilyesmi kártyák közül válogathat, és sugalhat a játékosoknak, magyarul kb semmi nem egyértelmű, és tipikus mire gondolhatott a költő esete áll fent:)

12922058_480844682102979_706990957_o

Szóval jól elvoltunk vele, Zoli volt a szellem, és könnyű fokozaton játszottunk, kicsit több játékossal, és nehezebb szinten már szerintem meghaltunk volna, de első körben jó volt:) Utána 11-kor bedöltünk az ágyba, Anna persze jófej volt, és óránként felkelt még az este folyamán szóval szegény Zsuzsi vasárnap hulla volt, de sebaj:) hétfőn már volt esélye kipihenni magát…

0 thoughts on “Hétvégi társas”

  1. Kell egy kis kikapcsolódás. Zsuzsinak nem volt teljes a ki.kapcs. de mégis egy kis változatosság. Puszi!!!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top