IELTS szóbeli

Letudva, persze elszúrtam a hamariságom miatt, de majd meglátjuk.
Jó negyven perccel előbb érkeztem, öt perc után már be is engedtek. Előtte fényképezkedtem, újlenyomatot vettek (nem vicc), háromszor ellenőrizték az útlevelemet.
Szóval beértem, egy jófej faszit kaptam, téma meg a tanulás volt szóval könnyen ment. Az IELTS szerintem gondolatolvasó, mert Zolinak meg az ételekről kellett beszélni. Mindegy, lényeg a lényeg, hogy a kifejtős kérdésnél elfelejtettem válaszolni az egyik témára. Egyebként minden ment mint a karikacsapás, és 20 perc után már végeztem is.
Meglátjuk, szombaton jön az írásbeli rész, ami 4 órás… szóval a program már megvan:) utána két hét amíg kiértesítenek, és végre kiderül hogy mennyire tudok angolul mások szerint:)

3 thoughts on “IELTS szóbeli”

  1. Demjén István és Zsuzsanna

    Hála az égnek,hogy ezen már túl vagy! Gratulálunk! Jusson eszedbe,mit mondott Dzsubanek matek verseny előtt! Hajrá Macó!

  2. Egy ideje már igencsak alapkövetelménnyé vált a fotós, ujjlenyomatos, digitalizált aláírásos ellenőrzés a vizsgákon, mivel rettentő sok volt a csalás, hogy más ment be vizsgázni. Én úgy hallottam, hogy a 6 pont is kb rigó utcai felsőfokú nyelvvizsga szintet jelent. Reméljük angyal szívűek legyenek a bírák. 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük