Petra

Petrának megváltozott a weboldala, és elérhetősége, mert magánzó lett!

Szóval aki vízumot akar intézni az itt tud nála időpontot foglalni: https://shorevisa.co.nz/booking/ . Az első skype-os interjú fizetős, amire érdemes felkészülni nektek is.

Én csak ajánlani tudom őt, régen is Ő intézte a vízumot, és a letelepedést is ő fogja intézni ha egyszer elinditjuk. Szoktátok még kérdezni hogy egyedül be tudjátok-e adni, ki lehet-e tölteni és hasonlók. Talán már írtam régen hogy Zoliék teljesen egyedül csapattak végig: holiday visa – work permit – majd residency.

Szóval nem lehetetlen, de nem keveset olvastak utána, és párszor lepattantak az officeról szóval volt hiánypótlás is. De meglett nekik végül csont nélkül:)

 

Leave a Reply

Petra

Petra address has been changed

If someone needs an immigration agent Petra one of the best. Right now She is working alone, and you can reach her out here: https://shorevisa.co.nz

I believe using an immigration agent is a good idea, but of course you can do this alone. One of my friend from Hungary did it 3 times: holiday visa – work permit – residency. So it is not rocket science, only to me:)

 


Fatal error: Cannot redeclare dima_move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/forge/otborond.com/public/wp-content/themes/noor/framework/views/noor_main/wp-comments.php:91) in /home/forge/otborond.com/public/wp-content/themes/noor/framework/views/noor_main/wp-comments.php on line 91