Hosszú ideje fontolgattam, hogy formába kéne öntenem az itteni tapasztalatainkat, tudásunkat, azt, amivel másoknak segíteni tudunk abban, hogy eldöntse milyen is lehet itt az élet Új Zelandon. Főleg, ha esetleg azon gondolkoznak, hogy ide költözzenek. 

Eeees tadaaa elkészült az első e-könyvecském. Több reszt tervezek írni. Ebben az elsőben a Milyen is élet itt részre koncentráltam. Ez főleg azoknak lehet hasznos, akik gondolkoznak, de szeretnének több információt összegyűjteni az országról, a mindennapokról, költségekről. Messziről ezt nagyon nehéz eldönteni, hogy ez az a puding tényleg, amit szeretni fogunk vagy sem. 

Anno mi is mindent elolvastunk, amit csak lehetett, de igazan senkitől se tudtunk kérdezni, es, amit az interneten találtunk, az nem adott valós es teljes képet az itteni mindennapokról. 

Remélem a könyv tud majd segíteni nektek ebben. Ha úgy érzitek valami hiányzik meg belőle szóljatok, megpróbálom majd pótolni. 

folyamatban van meg további par kötet, amelyeket tematikusan bontottam szét. Lesz egy könyvecske kifejezetten az állás keresésröl, szakmákról, lesz egy az egészségügyről, oktatásról es igy szepen sorban. Ha van ötletetek, amiről jó lenne, ha írnék, szóljatok, ötletek mindig jöhetnek no s építő kritika is. : )

Gyorsan meg kell jegyeznem es megköszönnöm azoknak a barátoknak, akik átnézték a könyvecskét mielőtt megjelent. Mindenki talált benne hibát újra es újra. 🙂 Szerintem most is van meg benne. Ebből a tapasztalatból, hihetetlen mertekben megnőtt az elismerésem minden könyvkiadó/tördelő/író/szerkesztő es szóval mindenki felé aki az írás bármilyen nemű művészetében, üzletében tevékenykedik. (ez egy Don Quixote harc!! 🙂

A konyv itt erheto el:

Scroll to Top