Új-Zéland Kisokos

Hasznos infók, nem csak családosoknak

Hosszú ideje fontolgattam, hogy formába kéne öntenem az itteni tapasztalatainkat, tudásunkat, azt, amivel másoknak segíteni tudunk abban, hogy eldöntse milyen is lehet itt az élet Új-Zélandon. Főleg, ha esetleg azon gondolkoznak, hogy ide költözzenek. 

Éés tadaaa elkészült az első e-könyvecském. Több részt tervezek írni.
Ebben az elsőben a „Milyen is az élet itt” részre koncentráltam.
Főleg azoknak lehet hasznos, akik gondolkoznak, de szeretnének több információt összegyűjteni az országról, a mindennapokról, költségekről.

Messziről ezt nagyon nehéz eldönteni, hogy ez az a puding tényleg, amit szeretni fogunk vagy sem.

Anno mi is mindent elolvastunk, amit csak lehetett, de igazán senkitől se tudtunk kérdezni, és, amit az interneten találtunk, az nem adott valós és teljes képet az itteni mindennapokról.

Remélem a könyv tud majd segíteni nektek ebben. Ha úgy érzitek valami hiányzik még belőle szóljatok, megpróbálom majd pótolni. 

folyamatban van még további kötet, amelyeket tematikusan bontottam szét. Lesz egy könyvecske kifejezetten az állás keresésről, szakmákról, lesz egy az egészségügyről, oktatásról es igy szepen sorban. Ha van ötletetek, amiről jó lenne, ha írnék, szóljatok, ötletek mindig jöhetnek no és építő kritika is. : )

Szeretném MEGKÖSZÖNNI azoknak a barátoknak, akik átnézték a könyvecskét mielőtt megjelent.
KÖSZÖNÖM!
Mindenki talált benne hibát újra es újra. 🙂 Szerintem most is van még benne. Ebből a tapasztalatból, hihetetlen mértékben megnőtt az elismerésem minden könyvkiadó/tördelő/író/szerkesztő és szóval mindenki felé aki az írás bármilyen nemű művészetében, üzletében tevékenykedik.
(ez egy Don Quijote harc!! 🙂

Scroll to Top