8 éves évforduló

8 éve házasodtunk, olyan mintha tegnap lett volna. Na jó nem, szerintem jó régen volt de ezt szokták mondani. Azóta persze nagyot változott a világ… ezt persze mindig mondják:)

Szóval 8 év alatt nem veszett el a szerelmünk, de lett három gyerekünk, ebből az elsőt vállalom a következő 8 évre is, a másodikat meg csak tartom, de inkább nem emelek tovább:)

Közben persze voltunk mindenfelé, de ennyi időt még külföldön biztos nem. Persze viccesen hangzik a külföld, de még mindig az, és jódarabig az is marad. Nem úgy persze a srácoknak, akik még emlékeznek, de pár év múlva már nem fognak. Gergő pont a minap jegyezte meg, hogy azért most már hiányzik neki a Zsuzsika, és úgy elmenne vele arra a titkos helyre, amit nem szabad kimondani.

Belegondolni is rémisztő hogy mekkora hatalma van a felnőteknek a gyerekkel szembe, és csak remélni tudom hogy mi jó felnőttek vagyunk, és leszünk. Amikor összeházasodtunk azt igértük hogy jóban rosszban, ebből már megéltünk párat:) és gondolom lesz még jópár is az életbe. Ha nem lenne a dolog unalmas lenne, és ha valami unalmas, az nem vezet sok jóra.

A döntések amiket hoztunk hozunk pont ezért közösek, és általában izgalmasak. Kár lenne misztifikálni a kiköltözést, mint a legnagyobb döntést, sokkal inkább tekintjük egy állomásnak amiből még bármi lehet. És a bármit mi szabjuk meg.

Nem jó és rossz dolgokat keresünk az életbe, hanem élményeket és tapasztalatokat. Szeretjük megvállogatni a lehetőségeinket, és szeretnénk hasonló szabadságot biztosítani a gyermekeink számára, még ha ez azt is jelenti majd, hogy ők is hasonló módon szabadelvűek lesznek, és lehet hogy valamelyik nap azzal állnak elő, hogy kolonizálni mennek a Mars-ra.

Szóval ja, 8 év aminek otthon nem lett volna sok jelentősége, itt azért jó volt megállni egy pár pillanatra, és örülni kicsit egymásnak, hogy ilyen szerencsések vagyunk hogy megtaláltuk egymást (köszi Andika és Husi):

IMG_1036

A srácoknak is köszi, ha valaha is fogják olvasni ezt a blogot, hogy gyorsan lefeküdtek az éjjel, es hagytak minket “mulatni” a kanapén:)

0 thoughts on “8 éves évforduló”

  1. Demjén István És Zsuzsanna

    Sok-sok szeretettel gratulálunk! Legyetek nagyon boldogok továbbra is ! Mindig találjátok meg az örömöt boldogságot egymásban és a 3 tüneményes csemetében! Nagyon szeretünk mindannyiatokat!

  2. Csak gratulálni tudok!! Még nagyon sok-sok boldog évet, neveljétek egészségben a gyermekeket, nagyon sok amit elértetek. Csaj így tovább, de azért ne feledkezzetek meg itthonról, vár itt mindig az egész család. Nagyon sok puszi!!!

  3. Demjén István És Zsuzsanna

    Csak számolgatok és töprengek! Réka 2010-ben született! Akkor a Ti esküvőtök 2009-ben volt.Annak hány éve is van????

  4. Pingback: Kérdések és válaszok a határátkelős írásunkhoz – Öt bőrönd

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top