Apple support failed – frissítve

Nah, ma már két órája szenvedek megint az apple supporttal. Réka apple id-je elvileg rendben van, de Gergőnél még mindig nem volt jó a dolog.

A folyamat egyszerü volt. Ellenőrizni akartam, hogy jó apple id-t használ-e a store a Gergőnél, és kiderült hogy az enyim van beállítva. Ez nem túl frankó, mivel ha vásárolni akar valamit, nem kér tőlünk engedélyt. Szóval próbáltam átlépni az övére, de egy rövid ellenörzés után ez a kép fogadott:

Screen Shot 2017-08-12 at 09.22.26.png

Tehát valami valahol nem stimmel, mert láthatóan nem jelent meg a telefonszám mező, amibe bele kellene írni a dolgokat. Egyébként ezt az első bejelentkezésnél mindig kéri a store. Tehát gondoltam akkor szépen chatelek velük. Nah abból katasztrófa lett.

Lehet valami robottal beszéltem, de mivel kért képeket, ezért nem hiszem. A dolog azzal kezdődött, hogy elmondtam hogy be tudtam lépni de az ellenörző folyamatnál elakadtam. Mire jött a kérdés: jó jelszót adtam meg?!???

Utána haladtunk tovább mutattam a fenti képet. Mire a kérdés: beírtam a telefonszamot ahogy a form kéri?!?!??? Szóltam neki hogy ő látja a mezőt?

Erre elakadt megint a kommunikáció… eközben már 1 órája chateltünk, de amikor egyszer nem válaszoltam _azonnal_ jött a Mate??? üzenet tőle. Neki a két soros válaszok általában 5 percig tartottak. Sebaj.

Ez után szólt, hogy hívjam a supportot közvetlenül majd adott egy magyar számot. Probáltam neki jelezni, hogy már az elején szóltam hogy Kiwiföldön járunk meg maradunk is, és talán egy minimális kontextusa lehetne a dolognak, hogy figyel arra amit beszélek, és úgy probál meg segiteni, de nem. A végén megint mondtam hogy Új Zélandon vagyunk, semmi. Végül mondtam hogy akkor adjon már egy Új Zélandi számot ami segített.

A számon a fickó gyorsan rájött hogy para van átkapcsolt egy support specialistához, aki megigérte hogy máshoz már tényleg isten bizony nem kapcsolnak… és most itt tartunk. Próbáltunk már wifi-t kikapcsolni, resetelni dolgokat, de nem megy nekik a dolog. Ez az országot váltunk, és ez sikerüljön a családnak is, akik kiskorúak fentakadt az apple torkán de nagyon csúnyán. Réka miatt, meg miattam is beszéltem már velük erről 2-3 órát, de Gergőnél ez most megoldhatatlan… Szólok ha van fejlemény…

Nah az ultimate megoldás az lett, hogy újra csináltuk Gergő, és Anna felhasználóját, mert még alig volt használva, és könnyebb volt így. Magyarul valami az országváltásnál kavarhatott be náluk de nem jöttem rá mi az… Failed…

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top