Átlagos nap – common day

Hétvége, mivel beköszönt lassan a tél nem egyértelmű hogy mit csinálunk a srácokkal, valami progit mindig ki kell találni, a mai nap így nézett ki röviden. The winter is comming, so it is not obvious what we are doing with the kids, so today was looks like this.
Felkeltünk, én hulla fáradt voltam, a pokert is kihagytam, pedig Tibi taxizott volna. Szóval már 8-kor aludtam és fél hatkor keltem. Aztán visszaaludtam és fél nyolc lett a végső időpont. Az óram alapján 9 és fél órát alcsikáztam ami Új Zélandi rekord. Soha nem aludtam még ennyit amióta megérkeztünk.
I was super-tired so I skipped the poker-party from friday night. So I started to sleep around 8:00 and I wake up at 5:30, but I have been decided to continue sleeping, so I slept until 7:30. Based on my fitbit watch it was 9 and half hour sleeping which is a NZ record. That was the longes sleep in my “kiwi” life:)
Zsuzsi kitalálta hogy ki kell takarítanunk a lakást, és a szönyegeket mert különböző szörnyűségek történtek rajtuk – hányos fosos vírus ment át pár hete a srácokon és nem mindig értük el időben a WC-t. Szóval gyors rendrakás és pakolás után robin körbefutott mi közben Rékával és Annával felmentünk kibérelni a takarító gépet a warehouse-ba – 30NZD-ért ingyen van:). De ha már ott jártunk bedobtunk pár dolgot az adomány boltba is – Anna növi ki a dolgokat:)
Aztán hazamentünk és pottom két óra alatt fent kitisztítottam a szönyegpadlót. Minden kijött kivéve Réka festéknyomait. Pedig kértük hogy ne festegessen fent, de hát hiába. Reméljük nem lesz gond. Utána még fél óra telt el a gép takarításával, de az már semmiség volt.
Suzy was worried about the usual rental check on the house. A few weeks ago all the kids had the vomiting illness and they not reached out the toilet all the time. So after a quick cleanup we went to the warehouse with the girls (Reka and Anna) to get the carpet cleaner machine. On the way we have been dropped off some stuff at the salvation army. Anna is growing up quickly:) When we arrived home the carpet cleaning process was 2 hours max, and cleaning the machine is another 30 minutes. It has been cleaned up everything expect Reka painting decaratoions:) We asked her many time to paint only in the garage, but listening is not her strength at all.
A következő állomás a MC Donalads volt, mivel már dél felé járt az idő. A terv az volt hogy Anna alszik mi meg a kocsiban eszünk, de Anna nem aludt, szóval bementünk. Gyors kaja után már zugtunk is be az autópályán az Aucklandi muzeumbe. Anna kicsit lassan aludt el, de Gergő is bevágta a szunyát. Szóval kisebb kerülő után meg is érkeztünk a muzeumba, a srácokat kidobtam én meg leparkoltam két utcával lejebb.
The next station was the MC Donalads, because we was around lunch time. The plan was the following: Anna will sleep in the care, and we would get the food for takeaway. Ofc she was not sleeping so we went in and ate there everything. Then the sleeping was a bit hard for here, Gergo was sleeping to on the way to the Auckland museum. So we took a longer road to there to let them sleep but at the end we arrived. I dropped them off front of the entrance, than I parked down 2 street below.
A muzeumba ingyen tudunk bemenni mivel aucklendi lakosok vagyunk, szóval Zsuzsinak csak a realme accountjat kell megmutatni és már mehetünk is. 1-2 órát töltöttünk csak bent, végignéztük a vulkános részt, meg az első és második világháborút. A srácok nagyon élvezték még mindig, Anna rohangált meg kiabált a többiek meg lükiztek, kérdezgették hogy ez meg az mi, meg különben miért is harcolnak az emberek egymás ellen.
We can go to the museum for free. Suzy is using here realme account for a proof we are living in Auckland, so it is supergood. We spend there 1-2 hours we have been checked out the volcano section and the first and second world war. The guys loved it, the only question which has been bother them why the people are fighting with each-other…
Utána már indultunk is haza és persze Réka éhes lett. Szóval megáltunk Albany-ba, ahol a srácok kajáltak mi meg Annával lementünk bevásárolni apának egy PS4 pro-t. Jó kis impulzus vásárlás lett (rövid egyeztetés után Zsuzsival persze) így a téli időszakra hátha lesz egy kis időm játszani Zsuzsival. Elvileg a PS-re jobban az kalandjáték címek. Nah majd meglátjuk
We were going home when Reka realized that she is hungary. So stoped at Albany and the guys started to eat, Anna and me went down and bought a PS4 pro. It was an impulse buying for the winter time (after getting approval from Suzy ofc!). Maybe I will have some time to play together with Suzy with some adventure game. We will see:)
Utána belefutottunk Petraba akik szintén Albanyba voltak a srácokkal. A két nagyobb lány Tie-figther módjára rohangált be ki a különböző üzletekbe (10 és 12 évesek) Marci meg lelkesen játszott valami játékautóba. Szóval hívtam gyorsan Zsuzsit, hogy jöjjön már mert végre pacsizhat Ő is vele, meg Petra is megismeri a srácokat.
Szóval gyorsan átrágtunk minden fontos témát ki hogy áll, ő is mesélt változásokról, ha hivatalos lesz minden majd mesélek, de csupa jó dolgok történtek vele, ami nekünk is szuper lesz, meg mi is lelkesedtünk hogy mennyire jó minden, csak hát picit messze vagyunk.
Aztán még befutott Leslie is, aki a sales kollégám a Trendstől, szóval Ő is megismerte a srácokat, végül mindenki ment a maga dolgára. Utána hazajöttünk, és most meg már alszik mindenki mint a bunda:)
We met Petra in the Albany centre. She is our immigration agent. Suzy never met with here, so it was a good time for them to talk with each-other. She has 3 kids, and they were there too. The bigger ones was flying around like a TIE-figter shop to shop, and the small one was playing in a car.
We shared our great experience about New Zealand, and she also shared some future detail about her journey. I will let you know more when everything will be finalised. Great things are coming to her soon:)
Than we met with Leslie from Trends too. He is one of our sales guy and he was shopping around. Then we came home and now everybody is sleeping like a little baby:)

1 thought on “Átlagos nap – common day”

  1. Zsuzsika és Pistike

    Jó kis átlagos nap!Érdekes Réku meglátása a háborúról!
    Várjátok már a telet? Küldjük a korcsolyát meg a szánkót! / Ha használni nem,de nézegetni lehet!/

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top