Dolgos mindennapok

Kicsit el vagyunk havazva mostanába… Mindig van mit csinálni, és eddig amikor felkeltem hajnalba volt időm egy posztot írni. Sajnos mostanába nincs… meg persze a téma is egyre kevesebb lesz.

Ami egyébként teljesen logikus dolog. Nézegettem más blogokat, és az első pár hónap lelkesedése után a poszt szám drasztikusan szokott csökkeni. Kivéve persze pár iró vénával rendelkező kivételnek, akik közé én biztos nem tartozok.

Egyébként most a következő nano-degree-re koncentrálok, és ahhoz szedem ismétlem át a tanultakatat más oktatóval, és más site-on. Egyébként ez most sokkal keményebbnek tűnik. Az első kőr az a “bevezetés” volt, és 5 project-et kellet leadni. Itt majd 18-at kell fél év alatt… Szóval vagy nagyon rákészülök vagy nem lesz meg. Dumáltuk egyébként Zsuzsival, ha összejön, akkor a következő izgalmas téma a robotika lesz amibe belenézek (van még a önvezető autók, de az annyira nem vonz).

Viszont a robotikát nem akarom addig elkezdeni amíg nem 100%-os az alaptudásom mert sok értelme nincsen, hogy ennyi területet próbáljak meg egyszerre megtanulni. Szóval most megyek vissza calculus trainingeket csinálni, meg lazy programmer videóket nézni:

https://lazyprogrammer.me/

https://www.calculusexpert.com/

0 thoughts on “Dolgos mindennapok”

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top