Egy egesz jo het, szerintem

A hetunk azzal kezdodott, hogy hetfon logtunk a sulibol es elmentunk megnezni az Auckland Museum – VR Antartica kiallitasat. Ez egy virtualis valosag kiallitas ami az Antartikara viszi el a latogatokat. Meseltek a felmelegedesrol, hogyan vizsgaljak a jeget, mit lehet megtudni belole stb… Jo volt nagyon. Rovid volt 30 perces, de kb eleg is volt, mert utana egy picit ereztem, hogy az egyamnak vissza kell allnia az igazi valosagra. Kicsit a srcoknak is volt orientacios kilengese, de csak 1-2 percig rogton utana. 😀 A musorrol nem tudtam fotot kesziteni, hiszen ahhoz specialis VR szemuveget kellett hordani es abban lehtett korbenezni 360 fokosan.

A kep alabb, az elokeszuletek, az egeszsegugyi szemvedo micsoda viseleserol keszult. 😀 Illetve egy jofej latogato, jokat poenkodott, h ez az uj vedofelszereles a Corona ellen. Gyorsan tul essen rajta mindenki…

Persze kicsit korbeneztunk ujra a muzeumban es a sracok nagy oromere, kiszurtak, hogy nini ott vagy magyarorszag 😀

Utana Reka nagy oromere elmentunk enni, ami neki volt nagy szam, mert kaphatott halat. Igen O ette egyedul az egeszet. 😀

Anna a heten Easy Rider volt neha. En meg szivrohammento a fejemben. 😀

Szombaton Annus volt ujra gimnasztikan volt -szertorna vagy mi a szosznek hivjam.

Aztan, Mateval elmentek a magyar jatszohazba. 🙂 – egy helyi oviban szokott lenni.

Delutan Gego elment egy ottalvos szulinapi bulira amit egesz heten mar nagyon nagyon nagyon nagyon vaaart. Kozben Rekuekkel elmentunk egy sima jatszohazba.

LaserTag-ezni vittek oket. A kozepen levo zoldpolos kislany a szulinapos.
walkitalkie 😀 yey
ottalvos buli a legjobb. ( akepet nem en keszitttem termeszetesen)

Most delutan az uszibe tervezunk menni, mert a delelott Gergovel telt. A lanyoknak nagyon hianyzott, igy Mateval tartott Anna amikor ertement. Azota meg jatsznak. Ebed, kis alcsi es irany az uszi. Ha lesz kep ,amjd feltoltom ide.

ennyi 😀

Leave a Comment

Scroll to Top