5 minutes fame

5 perc hírnév

Par honappal ezelőtt összetalálkoztam a Facebookon az RTL fókusz egyik riporterével, aki kereste a legmesszebb lakó magyarokat. A Chatham szigeteken kellett volna találnia magyarokat, viszont ott nem lakik egy sem. Az egész szigeten laknak kb. 800-an., szóval nem meglepő.
Igy próbáltam nekik keresni, olyan magyart aki hajlandó nyilatkozni es kb. olyan részen lakik Új-Zélandnak ami a legmesszebb levő varosok listáján is fent van. Igy szerencsésen össze is tudtam kötni egy kedves, mar 2014 óta itt lakó családdal, Agiékkal
Viszont ha mar segítettem, megkérdeztek, van e kedvem nekem is válaszolni par kérdésre. Persze, igent mondtam.
Kaptam jó ar kerdest, kb. 12-15 darabot. Mátéval elmentünk sétálni es felvettük a telefonunkkal videora a válaszokat. Megosztottam a videokat es további kepeimet, mivel nem volt eleg kép anyaguk Új-Zélandról.

Ezután nagy csend következett… Csend es csend. Majd par napja, egy bejegyzéshez beírta egy ismerősöm, hogy “wohoo, holnap majd nézik a Tv-t 😀 ) Én hirtelen nem értetem, hogy mire is gondolnak, majd leesett, hogy hahaha, lehet Erről van szó 😀
Ráírtam a riporterre, hogy mikor kerül adásba a “riport”. O jóváhagyta, hogy igen, most fog.
Utána, mar többen ramírtak, elküldték a linket, a riporter is.

Szerintem kb. pont 5 perc jelenlétem volt, szóval az 5 perc hírnév kipipálva 😀
A Youtubos szerepléseket nem számítva 😀
Ha valakit érdekkel megnézheti 😊 no és persze, akkor már híresztelem a hírnevet 😀 a lenti zöld gombra kattintva tudjátok megnézni.

Ha valakit meg érdekelnek további beszélgetések velem, Új-Zélandról, akkor klikk a kék gombra.

Leave a Comment

Scroll to Top