Fejlemények

Nem volt sok időnk, kedvünk, lehetőségünk írni az elmúlt időben, de talán ez változni fog…

A helyzet a következő. Szeretünk itt élni, a srácoknak ez szuper hely nekünk is, tehát a legfontosabb most a letelepedés megszerzése. Ez egy hosszadalmas folyamat, és a képlet nem annyira egyszerű mint aminek látszik. A legfontosabb szempont tehát most az hogy ez a folyamat sikeres legyen:)

Ha ezen túl leszünk mi is nyugodtan tudunk irogatni mesélni, addig viszont izgulás van. Most kevésbé izgulunk mint pár hónapja, de még azért jó ideig fogunk (az ügyintézés max fél év szokott lenni, de simán eltarthat tovább is)

Az oldal csomó pozitiv változáson esik éppen át a háttérben, és mivel felszabadult a túlóra időm, ezért van lehetőségem ezzel is foglalkozni kicsit:) Vannak persze itt is nagy tervek, de a legfontosabb szempont az hogy fogyasztható és izgalmas tartalom kerüljön ki mindenki számára aki olvasgat minket:)

Kérdések továbbra is jöhetnek, mi megpróbálunk majd újra írni a mindennapokról.

A legtöbb kérdés igy másfél év után az szokott lenni hogy jól érezzük-e magunkat, megérte-e hasonlók. Az általános válasz persze mindig az hogy megérte hiányzik a család, kár hogy nem jöttünk előbb. A miértre pedig álljon itt egy cikk ajánló Pappito tollából: az iskolák.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top