Igértük hogy lesz berendezett házbejárás is, most eljött az idő, Zsuzsiék lementek a tengerpartra, én tanítottam, és utána gyorsan megcsináltam.

Tudom tudom hogy így annyira nem frankó a dolog olvasgatni a blogot, és fogok irogatni is, de most jo volt fast-trackelni, és összedobni a dolgokat. Egyébként tényleg rengeteg dolog történt, pl kezd megtelni a naptáram ilyenekkel:

Screen Shot 2017-11-13 at 17.59.59

És mivel én nem taníthatok a vizumom miatt csak Zsuzsi csinálhat ilyet, ezért most Zsuzsi ráállt arra hogy céget csináljon Új Zélandon, szóval arról is tuti lesz valami. Első körben tanítással fogunk foglalkozni meg wordpress-es oldalak keszítésével. Nem találtuk ki még a use-case-ket de kérdeztétek páran hogy mennyiből lehet hasonló értelmesen kinéző oldalt csinálni mint a mienk, és hát úgy látszik erre is van/lett kereslet ami jó…

Egy kis önreklám:

Amit mindenkinek mondok, ha tényleg érdekel, akkor csinálok neked egyet ingyen, utána végezd el az általam ajánlott udemy kurzust – 20 óra, és kb 10-20USD, és ha még mindig tetszik a dolog, akkor segítek tovább. Addig nem vagyok hajlandó erről beszélni. Tehát lépések:

  • ingyen kapsz egy oldalt ahol gyakorolhatsz, ha érdekel csak contactoljál velünk
  • udemy-n végezd el az általam ajánlott wordpress tanfolyamot
  • utána meg tudjuk beszélni a dolgokat, és már tudsz mihez viszonyítani árban is szolgáltatásban is és elképzelesben is, tehát időt sporolsz nekem és magadnak
  • Yeeeeaaa…

Ugh… kicsit eltértem a témától, de basszus ezt nagyon le akartam írni… ez már egyébként is régóta mozgatta az agyamat, hogy csak olyan emberekkel próbáljak meg side-üzletet csinálni akinek van rálátása a dologra, és ha nincs akkor ne foglalkozzak velük, mert csak bajom lesz belöle. Ez egyébként elég jól bevált munkába is pokerben is, és itt Új Zélandon is működni látszik:)

Nah… és a vlog… NEM LESZ MINDIG ennyi duma mellé:)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=eu9aZ02DBBg&w=560&h=315]

2 thoughts on “Házbejáró videó”

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük