Plusz egy het L4 lezaras

Meg volt ma a bejelentés, Aucklandben további egy hétre megmarad a lezárás, jövő hét hétfőn majd újra bejelentenek, csökkenteken a lezárási szinten vagy újrahosszabbítás lesz. 

Én fejben már berendezkedtem, hogy októberben még itthon leszünk egész nap mindannyian. Lassan már azt mondanám, hogy akkor már legyen december, úgy is akkor kezdi Annus a sulit. 😀 No jo, csak viccelek. 

Még mindig nem robbantunk fel, minden gyerek él, mi is élünk, mindketten 😀 és még a lelki egészségünk is jó. Szóval sok zokszóra nincs okunk. A jó idő is itt volt pár napot, de azért értékelném, ha huzamosabb időre jönne, mert az esős időszak mindig vissza-visszatér. És ez nem lyan kis eső formájában, hanem az a jó erős, nem látni semeddig típusú, néha-néha kis jégesővel. 😀 No meg rekord erejű szél is. Volt is pár fakidőlés, mondjuk nem a mi erdőnkben. 😀 Szóval, nem mondanám, hogy sokszor kijutottunk mászkálni az utcára, vagy a partra, vagy akár a kis erdőnkbe. Sebaj, így egyre több itthoni kézműveskedés csinálunk. Yeey. 😀

Az itthoni tanulás még mindig nem akaszt ki minket, még mindig szeretjük, a srácok sokkal többet fejlődnek, mert ilyen koncentrált figyelmet egy suli se tud biztosítani. Néha még az otthon oktatáson is elgondolkodom, de gyorsan félbe is szakítom. 

Találtam új boltokat is, ahonnan fini vegánságokat tudok beszerezni online, szóval éhen se halunk. 

Jöjjön pár kép, az elmúlt hetekről, majd jelentkezem újra amikor lesz mivel. 😀 

 

A helyi séta útra is eljutottunk, mondjuk vártunk 2 napot az esőzés után, mert ez egy elég meredek sétavonal, szuper csúszós tud lenni. Látszott is, a bushon, hogy eléggé megtépázta a vihar. Jó pár fa kidőlt, kifordult, kimosta a gyökereit az esőzés. Amúgy szuper jót tett, és ami roppant durva, hogy Anna totál végig ment le és fel sőt a végén még futott is. … egyre jobban bírja a sétálást. 

Scroll to Top