Poker night

Pénteken megvolt a szokásos poker. Zoliék kihagyták ezt az esemény sorozatot, Béla meg beteget jelentett, pedig tatár bifsztek (vagy magyar-angolul beefsteak) volt. Régi időkre emlékeztett, amikor Pistike még kiló számra gyártotta ezeket a finomságokat Izbégi összejövetelekre.

Szóval szokás szerint Tibinél voltunk, és nem bírtam ki le kellett fotoznom a konyhát, amibe ez a csoda készült. Hihetetlen profi a vágodeszke pult a kedvencem:)

IMG_0972

Egyébként az estét jól leírja, hogy vártunk a csapatra, és mire elkezdtünk volna játszani addigra már este 10 óra lett, szóval inkább ettünk ittunk jót mulattunk. Talán lement utána pár kör poker is, de ennek semmi jelentősége nem volt:)

Viszont Gáborék igaz akkor még csak Gábor, hiszen Kata nem volt ott – felajánlottak, hogy maradt gyerekjáték, és ha gondoljuk vigyük Annának, de az este annyira elfolyt, hogy egyrészt reggel erre még nem igazán emlékeztem, és most sem tudom felidézni hogy mikor folyt le ez a beszélgetes.

Szóval igazán vagány megkoronázása volt a teljes hétnek, és jól jött a pihenés. Láttuk még egyébként Tibi 3D nyomtatóját, ami maga a csoda, és ha minimális affinitásom lenne a 3D modelezéshez, azonnal szereznék egyet, de így csak az ámulat maradt:)… meg valahol a háttérben ment a Britanian Got Talent döntője is, de ez az egész eltörpült a tatár beefsteak árnyékába.

 

0 thoughts on “Poker night”

Leave a Comment

Scroll to Top