Pötyi első betegsége

Tegnap a szokásos poker partyn voltunk Koriéknál, amikor Zsuzsi sms-sezett hogy Pötyike belázasodott… Szerencsére a félszigeten laknak ők is, szóval 10 percen belül már otthon is voltam…

Pötyinek ez az első betegsége születése óta, és hát az első mindig para, meg persze szörnyű nézni hogy milyen kis elesett:) Szerencsére a láza hamar lement, és a gyógyszerekre sem volt alergiás. Rékát is sikerült átvinni a saját szobájába roham nélkül, szóval túléltük az estet.

Reggelre volt egyébként is időpontunk a dokinkhoz, kicsi torlódás volt, szóval csak 20 perccel később jutottunk be, de a csapat jól bírta. Annát elkapta valami fertőzés, kapott még pluszba lázcsillapítot, amit a Mainly gyógyszertárba ki is váltottunk – ingyen…?!

Gergő a csípéseit mutatta meg, meg a torkát szintén, de ő is túl fogja élni a dolgokat, Rékának meg átdumáltuk a leleteit, és még lesz részletes vérkép elemzése, és hasonlók, de minden rendben volt azzal is.

Szóval jól indult a szombat, én bepakoltam a papírokat, és egyéb dolgokat, a költözéshez, Zsuzsi meg a saját cuccait, és a fürdőszábában lévő dolgokat. Amikor láttuk hogy 1 böröndbe befért minden, kicsit furcsán néztünk egymásra hogy mire is kellett öt börönd, a blogon nevén kivül persze:)

Remélem Pötyi hétfőre meggyógyul mert rohangálos napja lesz Zsuzsinak, és beteg babával nem lenne tuti a dolog, szóval akkor itthon kéne maradnom nekem rohangálni… meglátjuk messze még a hét vége:)

3 thoughts on “Pötyi első betegsége”

  1. Örülünk, hogy Annával rendben van a dolog – persze még azért ki ell várni. A költözés nerm elsz egy sétagalopp, reméléhetőleg addigra Anna is meggyógyul. De odamennék segíteni, csak ez a fránya nagy távolság…
    Gergőt mi csípte meg?A torkával mi van, bepirosodott?
    Millió puszi!!!!!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top