Uj Ev, 2021

Mateval tobb fajta nyaralason tortuk a fejunket. Volt tervben, hogy lemegyunk a delisziget legvegebe autoval, volt, hogy csak Hastingsig, Wellingtonig, vagy csak menjunk Rotourara 😀 Szoval minden. Sot kitalaltuk, hogy menjunk at Ausztraliaba, de ennel atervnel megvarnank mig visszautnal mar nem kell karanten hotelben toltetnunk 2 hetet. 

Tegnap le is foglalatunk egy hetes szallast Rotouran es lelkesen vartuk az RBnB-s visszaigalozalast. Ami meg is erkezett este, miszerint, elnezest de megse szabad abban az idopontban a haziko. Igy nem indultunk el ma. 

Viszont akartunk valamit csinalni mindenkepp. Igy kitalaltuk, hogy koltsuk el a szallasra/utazasra koltendo penzt Aucklendi porgramokra. Ebbol szuletett meg az elso program a VIDAMPAAARK – helyi neve: RAINBOWS END. – A Szivarvany vege. 

Szoval megneztuk, hogy egyaltalan nyitva van e. Nyitva volt es talaltunk egy szuper nyari berlet lehetoseget, aminel egeszen marcius 21 ig, barhanyszor lehet bemenni a Vidamparkba. Eldontotuk ez lesz az elso koltesunk, gyorsan meg is vettuk a berletet. 

A sracoknak nem mondtuk meg hova indulunk reggel. Szokasosan osszepakoltunk, kulacsok, gyumolcsok, stb… Haha azt hittek mar megint kirandulni megyunk 😀 vagy a partra 😀 

Viszont mar kezdik megismerni Aucklandet mert feluton rajottek, hogy – Hohooo ez az ut vezet a Vidamparkbaaaaa! Nagy orom volt! 

Ami erdekes elmeny volt meg, hogy:

1, Anna nott igy tobb mindenre tudott felulni es most mar nem felt semmitol

2, Gergo aki so-so felt meg dolgoktol legutoljara, most total be volt zsonga az osszes veszelyes dologra. Kb. csak azokra kart menni.

3, akit regen csak siman Fearlessnek hivtunk – felelem nelkulinek – idenre valtozott, mert el kezdett felni. Igy most O kereste a nyugisabb, nem feltetlenul fejjel lefele akarta tolteni a napjat mindenaron, mikozben szetrazzak, porgetik, ledobjak es vissza. 

Ott voltunk nyitasra es majdnem zarasig birtuk. Annus kozben aludt egyet kint az autoban – tok jo mivel berletunk van, Mateval vissza tudtak jonni kenyelmesen. 🙂 

Szoval 2021 elso napja szuperul telt. plusz felhivtunk mndenkit akit elertunk, BUEK -ot kivanni delben 😀

Scroll to Top