Utazasi terv – frissitve junius 20. 10:00

Itt a teljes utazasi lista tervunk, hogy tudjatok mikor miert kell izgulni, illetve mikor varhatoak bejelentkezesek, remeljuk tudjuk tartani van benne izgulni valo:)

Pipa:

 • Vodafone-nak sikerult ido elott kikapcsolnia Zsuzsi telefonjat. Felhivtam oket, kicsit ideges voltam, ezt nem vettek joneven, de aztan megveregettuk egymas vallat, en atereztem az O problemajukat, hogy rosszul esett nekik hogy kicsit merges lettem, ok meg elfogadtak, hogy talan ez belefer, egy ilyen rovid utazas soran
  Masik kerdes persze, hogy amikor felmondtam a szerzodest, akkor kulon korbejartuk a temat, legalabb haromszor, hogy azert mondom fel 25-en mert megyunk Uj Zelandra, legyen telefon nalunk, nem fogok tudni netezni, de vilagjeggyel olcson fogok tudni telefonalni, utana ugyanezt vegigvettuk a retention (megtartas) csoporttal is, akik sajnalattal hallottak, hogy utazunk, megprobaltak meggyozni hogy adjam oda masnak a szamot, majd jo utat kivantak
  Nah szoval most azt igertek hogy megprobaljak “ASAP” visszakapcsolni zsuzsi telefonjat, es a megallapodasunk alapjan csak 25-en kikapcsolni legkozelebb… remelem osszejon:)
 • Junius 19. reggel: Egyeztetek a qatarairways-el, hogy minden rendben van-e a jegyekkel, sikerult-e rendesen befoglalni a sorokat stb… Rekanak fontos hogy legyen egy teljes sorunk es ne campeljen senki mellettunk.
  Sikerult veluk egyeztetni, megkaptuk mindket gepen az elso sort, nekem Auckland fele lesz kicsit necces a dolog, de remelem megoldodik majd az is. Egyebkent kicsit most nehezebb volt oket elerni, utana viszont visszahivtak… szoval nincs gond veluk:)
 • Junius 18. online checkin:
  Screen Shot 2017-06-18 at 17.31.40

Meg hatra van:

 • Junius 20. 15:15 : rendeltem ket darab taxit, biztos ami biztos
 • Junius 20. 16:00 : kint vagyunk a repteren, es intezzuk a beszallast. Nem checkinelunk be elore, ott intezunk mindent, tehat van idonk elkoszonni a csaladtol meg mindenkitol, akinek van meg kedve kijonni
 • Junius 20. 16:15 : indulunk be… bye-bye
 • Junius 20. 18:55 : indul a repulo, ezzel a jarattal megyunk es itt lehet nyomonkovetni
  https://www.flightradar24.com/data/flights/qr202#
 • Junius 21. 0:05 : tippre leszallunk es rohanunk at a Doha repteren, hogy elerjuk a csatlakozast. Nem a gep nem var meg minket, nekunk kell aterni… Nagyon-nagyon-nagyon necces lesz. 2 felnott, 2 gyerek, 1 baba… plusz meg security check… ooo… mission impossible
 • Junius 21. 1:25 : ha elertuk a gepet, akkor ezzel repulunk. 16 es fel ora… semmiseg…
  https://www.flightradar24.com/data/flights/qr920#
 • Junius 21. 18:00 : Leszallas Aucklandbe… de itt meg nincs vege. Viszunk ajandek kajakat, ezert jon egy durva biocheck:)
 • Junius 21. 20:00 : Remeljuk tuleljuk a biochecket is, irany valami taxi/uber/akarmi, es megyunk a szallasunkra, az utat itt lehet meglesni:
  https://goo.gl/maps/uqBZDG6Tmuu
 • Junius 21. 21:30 : Otthon edes otthon:)
  https://goo.gl/maps/ttbR4EQoZFF2

0 thoughts on “Utazasi terv – frissitve junius 20. 10:00”

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük