8 éves évforduló

8 éve házasodtunk, olyan mintha tegnap lett volna. Na jó nem, szerintem jó régen volt de ezt szokták mondani. Azóta persze nagyot változott a világ… ezt persze mindig mondják:)

Szóval 8 év alatt nem veszett el a szerelmünk, de lett három gyerekünk, ebből az elsőt vállalom a következő 8 évre is, a másodikat meg csak tartom, de inkább nem emelek tovább:)

Közben persze voltunk mindenfelé, de ennyi időt még külföldön biztos nem. Persze viccesen hangzik a külföld, de még mindig az, és jódarabig az is marad. Nem úgy persze a srácoknak, akik még emlékeznek, de pár év múlva már nem fognak. Gergő pont a minap jegyezte meg, hogy azért most már hiányzik neki a Zsuzsika, és úgy elmenne vele arra a titkos helyre, amit nem szabad kimondani.

Belegondolni is rémisztő hogy mekkora hatalma van a felnőteknek a gyerekkel szembe, és csak remélni tudom hogy mi jó felnőttek vagyunk, és leszünk. Amikor összeházasodtunk azt igértük hogy jóban rosszban, ebből már megéltünk párat:) és gondolom lesz még jópár is az életbe. Ha nem lenne a dolog unalmas lenne, és ha valami unalmas, az nem vezet sok jóra.

A döntések amiket hoztunk hozunk pont ezért közösek, és általában izgalmasak. Kár lenne misztifikálni a kiköltözést, mint a legnagyobb döntést, sokkal inkább tekintjük egy állomásnak amiből még bármi lehet. És a bármit mi szabjuk meg.

Nem jó és rossz dolgokat keresünk az életbe, hanem élményeket és tapasztalatokat. Szeretjük megvállogatni a lehetőségeinket, és szeretnénk hasonló szabadságot biztosítani a gyermekeink számára, még ha ez azt is jelenti majd, hogy ők is hasonló módon szabadelvűek lesznek, és lehet hogy valamelyik nap azzal állnak elő, hogy kolonizálni mennek a Mars-ra.

Szóval ja, 8 év aminek otthon nem lett volna sok jelentősége, itt azért jó volt megállni egy pár pillanatra, és örülni kicsit egymásnak, hogy ilyen szerencsések vagyunk hogy megtaláltuk egymást (köszi Andika és Husi):

IMG_1036

A srácoknak is köszi, ha valaha is fogják olvasni ezt a blogot, hogy gyorsan lefeküdtek az éjjel, es hagytak minket „mulatni” a kanapén:)

0 thoughts on “8 éves évforduló”

  1. Csak gratulálni tudok!! Még nagyon sok-sok boldog évet, neveljétek egészségben a gyermekeket, nagyon sok amit elértetek. Csaj így tovább, de azért ne feledkezzetek meg itthonról, vár itt mindig az egész család. Nagyon sok puszi!!!

  2. Pingback: Kérdések és válaszok a határátkelős írásunkhoz – Öt bőrönd

Leave a Comment

Scroll to Top