Az úszás oktatás…

Ma volt az első nap hogy mentek az itteni usziba oktatásra a srácok. Ezt még Zsuzsi találta ki erre a hétre, én annyira nem örültem neki, mert sok értelmét nem láttam, viszont utólag azt kell mondjam hogy nagyon megérte a dolog.

Sajnos csak fél órás az oktatás, de nagyon intenzív, és a srácok az otthoni tudást végre tényleg tudták kamatoztatni, és szuperjól ment nekik a dolog. Az első kör mindig deszkával volt, utána még jópár fordulót kellet menniük deszka nélkül.

A legnagyobb örömet persze az okozta amikor kiderült hogy lesz délután felfújható vár. Szóval gyors ebéd után már mentek is vissza, nem biztos hogy Anna legnagyobb örömére es játszottak egy nagyot. Annyira megkedvelték a környezetet, hogy most már ők is beálltak locsolni. Gergő mondjuk inkább játszott Réka viszont kiméletlen módon locsolta az embereket, akik megsértették őt a játék alatt:

Estére persze lefáradtak, viszont vacsora után ismét erőre kaptak, szóval alig lehetett őket letenni. Réka annyira nem tudott kikapcsolni hogy átjött, és én aludtam Gerivel aki óránként felkelt álmában.

Egyébként az uszi legjobb része az volt, hogy egyre kevésbe félnek attól hogy mindenki angolul beszél:) és hogy angolul lesz az oktatás. Reméljük a jövőhét könnyen fog menni:)

0 thoughts on “Az úszás oktatás…”

  1. Fáy Balázsné

    Nagyszerű, így mostmár teljesen megtanulnak úszni és élvezik is. , nem csodálom, hogy fel voltak dobva. PUSZIKA!!!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük