Ma a sracokkal megneztuk a helyi uszodat, ami 10 perc setanyira van az ocean partjan. A belepes a sracok szamara ingyenes, nekem 7NZD-be kerult, egyebkent az uszoda belulrol teljesen ugyanolyan mint a varosmajori uszi, talan annyi a kulonbseg, hogy van tornatermi resz is, illetve az oltozoket kicsit lazabban kezelik:)

Egyebkent kis kitero, de ugye meseltuk hogy van egy kis patakunk, nah hasonlo kis patak volt a kozelbe ahol laktam Szentendren. A vicces hogy az a Dunaba ment bele, ez meg a csendes ocean-ba. Lehet csak nekem hasonlo a ket dolog, de ettol meg vagany:

Visszaterve az uszira, sracokkal ebedeltunk egyet, majd mentunk is uszizni, kozben lattunk egy Jehova tanus kozpontot is. A design egy az egyben teljesen ugyanaz mint otthon, ugyanazokkal a szlogenekkel, kepekkel transparensekkel.

Az uszodaba mar ott voltak Csanadek Lilivel, szoval a sracok gyorsan feltalaltak magukat. Zarhato szekreny mintha lett volna, de nem kellett hasznalni a csomagokat mindenki csak lerakja es felveszi. Persze nem minden resz ilyen Auckland-ben sem, de ez pont igen.

A sracok eloszor a mely vizben voltak, aztan a kis medenceben vegul felfujtak egy gumi varat amit a vizre raktak, es azon kellett vegigmenni. Nah ez szuperslager volt, mondjuk 4NZD-t kellett fizetni de megerte. Eloszor amikor lecsusztak majdnem belefulladtak, szoval meg kellett oket mentenem – uszomesterek nem igazan aktivizaltak magukat, ki volt irva hogy mindenki figyeljen a sajat gyerekere, de a 3-4 alkalommal mar tokeletes ment nekik a kiuszas.

Szoval vegul 2 orat maradtunk, utana meg vettunk Potyinek uj agyat meg radiatort Csanaddal, szoval ma ejszaka mar elvileg kulon alszik, es remeljuk mi is tudunk aludni, ami azt jelenti hogy o is teljesen atallt:)

0 thoughts on “Az uszodazas”

  1. …hogy ne kelljen keresni…:

   Ady Endre: Az Értől az Oceánig

   Az Ér nagy, álmos, furcsa árok,
   Pocsolyás víz, sás, káka lakják.
   De Kraszna, Szamos, Tisza, Duna
   Oceánig hordják a habját.
   S ha rám dől a szittya magasság,
   Ha száz átok fogja a vérem,
   Ha gátat túr föl ezer vakond,
   Az Oceánt mégis elérem.
   Akarom, mert ez bús merészség,
   Akarom, mert világ csodája:
   Valaki az Értől indul el
   S befut a szent, nagy Oceánba.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük