Az utolso 2 hét a nyáriszünetböl

Halihó! Vagyunk, minden oké, MA elkezdödött a suli.

Nagyon nagyon várták már, hogy kezdödjön, lelkes izgalom volt, hogy végre megismerhessék az új osztálytársaikat, az új tanárukat. Reggel sietnünk is kellett be, hogy meg böven legyen idejük csengetés elött. Be is értek, 15 perccel elötte. 🙂 

Az elmúlt 2 hét elrepúlt, mivel a nagyok résztvettek elöször egy hetes intenziv uszitáborban. Minden nap volt uszas oktatas, majd vizes jatekok es vizbiztonsag foglalkozas. Nagyon elveztek.MEg azon a heten elmentem veluk a Vidamparkba ujra, hogy Annus nelkul is tudjanak kicsit „orjongeni”, hiszen O oviban van napkozben. 

A kovetkezo heten ujra KORIIIII. Intenziv kori taboruk volt. Meg mindig szeretik, folytatni is fogjak a korizast, minden heten lesz kori orajuk. 

Voltunk Geocachingelni, most nem sok sikerrel, de legalabb jol meglepcsoztettem oket 😀 hahaha. Sajnos a dobozkat nem talaltuk meg, de azert jol szorakoztunk es jol meg is ijedtunk parszor. Neha fura hangok voltak az erdoben. (kutya, brummogo hang es ilyenek)

Voltunk Browns Bay-en, mivel a vizi akadalypalya epp oda vandorolt, amire mindenkepp kellett mennie a nagyoknak, sajnos anna meg nem mehetett, mert meg tul kicsi. Addig is szuperul eljatszott a parton, mas gyerekekkel. Voltunk fagyizni egy tok jo helyen ahol ciki modon nem tudtam fizetni, mert nem volt nalam kartya, csak a telefonommal tudtam volna fizetni, viszont nekik meg pont nem mukodott a kutyu, igy vegul ingyen fagyiztunk. Mondtak, mivel úgy is csak kidobnak a fagyit amit mar kiszedtek nekunk, akor legalabb egyuk meg, nem megy a szemetbe. Majd ha arra jarunk egyszer ujra, beugrunk mindenkeppen ujra a fagyishoz. 

Voltunk sokat uszodazni, a viz mostanaban egyre nagyobb program lett, foleg amiota Anna visszanyerte a vizbiztonsagat, es mostmar a legto bszor O dobja be, hogy menjunk valahova usziba vagy a partra. 

Ees nem tudom mi modon, de ujra elojott a falmaszas, igy voltunk ott is. Ahol fuu a 2 nagy roppant sokat fejlodott, olyan falakra is felmasztak hipp-hopp amire regen meg nem ment ees Anna volt a legmeglepobb, mert mostanra total nem felt es nem is kert segitseget csak maszott es maszott. Nem is ertem tobb mint egy orat maszott folyamatosan alig akarta abbahagyni. Tok jo volt mert minden falnal, addig probalkozott mig sikerult felmennie a tetejere, vagy elfogadta, hogy oda meg nem tud felmenni, mert mondjuk tul messze vannak a fogasok. 

Kellemesen teltek az elmult napok, izgalommal arom en is az elkovetkezo idot, foleg mivel a sracok roppant sok mindent szeretnenek es fognak csinalni ebben a suli evben. Total betablaztak magukat delutani programokkal. 
Unatkozni nem fogunk. 😀

Lesz:

Kempo, Uszas, Korizas, St JohnYouth – mentosok altal szervezett fiataloknak klub, Foci, GirlGuide – olyasmi mint a cserkeszet csak csajoknak, Gimnasztika, PlayBall – labdas jatekok.

 

Scroll to Top