Ujabb het

Hetfon at-autokaztunk egy baratunkhoz Andiekhoz, Orewara, kb 40 percre laknak tolunk eszakon arrafele ahol regen laktunk. Meg onnan ismerjuk egymast. Annus elkezdte az ovit, igy csak Reka, Gergo meg En mentunk, Mate dolgozott. 

Ott voltunk kora delutanig, majd visszaindultunk. Az uszodaban talalkoztunk Annussal es Mateval. 

Anus rettento buszke volt, mert megmutatatta a nagyoknak vegre az uszodajat es azt, hogy milyen jol uszik 😀 Nagyon nagyon buszke volt.

A nagyok is ujrakezdtek az uszastanulast, aminek rettentoen orulunk. 

Kovetkezo heten raadasul egy inteziv uszi hetuk lesz, minden nap mennek uszni, sot hetfon ketszer is. 

Majd kedden atjott Rekunak egy baratnoje es vegul is itt is aludt nalunk annyira jol ereztek magukat.

A heten ezutan talalkzotunk Kingaekkal az uj kedvenc helyunkon Mission Bay-en. Ott is szuperul ereztuk magunkat a sracok tok sok idot toltottek a vizben, homokoztak, body boardoztak jol elvoltak. 

Delutant Annussal toltottem, aki egy cuki kisfiuval talalkozott es vegig vele jatszott. 

Majd egy ujabb napot toltottunk a Vidamparkban, ahol osszefutottunk Gergoek par sulis tarsaval is. 

A penteken Gergo egyik osztalytarsa jott at Jess akivel Reku is joba van. Oriasit jatszottak jol elvoltak, sajnos O nem alhatott itt, masnap koran volt programjuk. 

Delutant Annussal elmentunk egy helyi vegan kajalos helyre, illetve gyumolcs jegkremeshez Lucaekkal, a kislanya egyidos Annussal. Eddig parszor talalkoztak mar, de meg nem mutattak nagy erdeklodest, viszont azt hiszem attort a gat. Tok jot jatszottak, olelegetes minden volt. 😀 Majd meg talizunk mindenkepp, foleg, hogy itt laknak a kornyeken. 

A hetvege Geocachinggel telt. 😀 A mult hetvegi sikertelenseget nem akartam elfogadni, igy mosta gyerekekkel indultunk kincset keresni. 

EEEEES, talaltunk 4-t! 

Tok jo!! A kornyekunk tele van rejtesekel, szoval most felderitjuk az osszeset, es persze fogunk mi is eldugni dobozokat. Szerencsere tokre bejon a sracoknak, elvezik nagyon. Felfedeztunk egy-ket total uj tengerpartot amelyek konkretan 4 percre vannak tolunk -vicces. 

Azert eleg rejtett a levezeto ut is. Eloszor egy maganteruletre hajtottunk be, ami amugy eleg ijeszto hely volt. 

Egy kellemes hetet zarhatunk le. 

Jovo het uszitabor! Izgi lesz. 😀

Scroll to Top