Halloween 2020

Elnezest, kicsit elmaradtam az irasokkal. 

Iden is volt Halloween, bar picit csendesebb volt. 

1, A COVID miatt felo volt, hogy az emberek nem is fogjak megtartani a Halloweent. Legalabbis oktober 31-e elott tobb anyukatol hallottam, hogy Ok nem fognak most korbejarkalni stb… Picit meg is ijedtem, mert nekem ez eszembe se jutott, foleg, mivel itt Uj Zelandon mondhatjuk, hogy nincs Virus. 

Igy lelkesen fordultam a helyi kerulet facebook csoporthoz, hogy kideritsem, kinek mia velemnye es mely utcakba erdemes elmenni, hol lesznek feldiszitett hazikok, gyerekekre felkeszulve. Szerencsere kiderult, hogy nem kell felnem, nem mindenki gondolkozik igy. Orultem ennek, mert Anna iden mar total kepben volt a Halloweennel es, hogy ott O majd lelkesen jarhat korbe cukorkat gyujteni :DD Yeey…. 

2, ami miatt csendes volt, hogy Rekat meghivtak egy Halloween hazibulira, igy O iden nem volt velunk. Buliztak, cukrot gyujtottek, felelmetes meset neztek. Jo volt azt mondta.

3, Gergo se volt velunk iden, mert Ot is athivta egy baratja es O meg veluk gyujtotte a gyujteni valot 😀 

Igy Annussal es MAteval harmasban vagtunk neki az utcaknak. Anna tbzodott, roppantul elvezte, hogy bekopoghat es valaszthat cukrot es sokszor nem csak egyet hanem tobbet is. Az osszegyujtott cukrok jo ideig kitartanak meg ez mondjuk tok jo. hogy ahogy latom karacsonyig el vagyunk latva edesseggel. 😀 (ami j is meg nem is) – de legalabb nem egyszerre faltak fel – no meg el is dugtam egy adagot – muhahaha

Par kep Annusrol:

Gergoekrol kaptunk par kepet, a baratja anyukajatol: 

Rekuekrol sajnos nem keszult, es nem kaptunk kepet. 

Scroll to Top