Waitawa Regionalis Park

Oktober utolso vasarnapjan voltunk kirandulni a Magyar Klubbal a Waitawa Regional Parkban.

Szuper szep hely. Az az igazi szikrazo turkiz kek vizzel, ami aztan atvalt sotet kekbe, zoldesbe es igy tovabb.Midnezt a szep szinatmenetet megtori par kisebb szigetecske. Szoval, nekem woow elmeny volt mikor megerkeztunk. 

Aznap mi elvileg nem keszultunk a kirandulasra, mert bevallom elfelejtettuk teljesen. Szerencsere kaptunk egy emlekezteto telefonhivast, es igy szupsz ugrttunk is a kocsiba es nekivagtunk az utnak. 

Ez a park kb. 1oranyira van tolunk del-kelet Auckland iranayaba. Nagyon jo kis setat tettunk, viszont total kitikkattunk, mert nem keszultunk ra, hogy ennyire meleg lesz. Sapkank nem is volt es naptejunk se… MEguztuk egesz jol, nekem egett csak le egy lkicsit a nyakam. 

Volt meg egy meglepo dolog a parkban. Elszortan golflyukak es golf utesre kialakitott helyek voltak. Kis kek muanyag szeru ami a jatszotereken van burkolat es messzebb a zaszlo a lyukkal es egy kihelyezett fa jelzon, ott volt, hogy hany utesre kene beutni a labdat. Vicces utes. Egy jo turazas kozben allj meg golfozni. … 😀 

Beszeljenek a kepek, azok mindent elmondanak.

Sajatos sapka Matenak. Igen Gergo elfaradt...
Scroll to Top