Australia-Currumbin Wildlife Sanctuary

Ausztráliából jelentkezünk most. Volt szerencsénk egy lakás-csere platformon találni egy ausztrál családot, akik pont Nelsonba akartak jönni egy hónapra. Igy mi lecsaptunk az alkalomra es gyorsan lebeszéltük velük, hogy szeptember 15-tol október 13 ig, lakást cserélünk. Gold Coaston laknak, igy mi most a Gold Coaston toltunk egy hónapot.

Igencsak szerencsésnek érezzük magunkat, hogy ilyen dolgokat tehetünk meg!

Az utazás maga zökkenő mentes volt, a megérkezés is, mondjuk amikor megláttuk mekkora autókat kell majd vezetnünk, khm picit visszahőköltünk. Mindkét autó, magasabb mint Máté, a kerekeik nekem a derekam felett vannak, inkább tankok, mint autók. Amúgy fantasztikus vezetni őket! Total szerelem a részünkről.

A lakás teljesen oké, egy lakó parkban van. Érdekes élmény volt számunkra, hogy mennyire elszoktunk az elmúlt 6 évben a sűrű építkezéstől, mennyire hozzászoktunk, hogy mindig minden zöld, nem jellemzőek a betonrengetegek. Most újra latunk házakat egymás hegyen hátán, magas épületeket, sokkal kevesebb zöldet. No es minden nagyobb. 😀 az autók, a belmagasság, a boltok, a választék minden 😀

Eszembe jutott par régi beszélgetés vidéki kollegákkal akik Budapestre felköltözve nem találták a helyüket. Nem tudtak pontosan megfogalmazni, illetve akkor meg nem értettem igazan mire is gondolnak, de a lényeg az volt, hogy hiányzott nekik a nyugi élettérük, ahol az emberek köszönnek stb. Picit ilyesmit érzek. 😊

Viszont kezdjünk neki a beszámolónak:

Első nap elmentünk a Currumbin Wildlife Sanctuary – vadaspark jellegű park, itteni allatokkal. Máté otthon maradt, dolgoznia kellett, no meg az allergiája miatt nem is a legjobb helyszín szamara az állatkert, vadaspark jellegű helyszín. Ez egy szuper park. Rettentő kedves volt mindenki, lehetett simogatni, megérinteni, néha etetni is az allatokat. Láttunk, fogtunk koalát, kengurut ami a nap fénypontja volt mindenkinek. Van benne egy kis vonat, ami körbe körbe jár a parkban, van vízi játszótér, dinoszauruszos játszótér, piknik rész minden. Nyitásra mentünk es egészen zárásig maradtunk, es meg igy se néztünk meg mindent. Szóval hatalmas. Ha valaki egyszer teheti es errejár, föleg gyerekekkel, akkor mindenképp ajánlom ezt a helyet. 

5korul értünk haza aznap, es azt hiszem nem kell mondanom, a srácok mar nyolckor aludtak :D, no mi is elég gyorsan követtük őket Mátéval.

Beszéljenek a kepek inkább a helyrol:

Leave a Comment

Scroll to Top