Mindig is pozitiv csalad voltunk :)

Mindig is pozitív családnak tartottam magunkat. Máté is én is menthetetlenül a pozitív oldalát latjuk mindennek, hogy kliséket mondjak a lehetőség oldalát. 😛

Az elmúlt több mint 2 év folyamatosan különböző mértékű Covid kitörések sorozata volt a hírekben, ami egész jól elkerült minket. EDDIG.

Réka kezdte a sort, hétvégén pozitív tesztje lett, ami kb. azért teszteltünk csak le, mert mint kiderült az iskolában az a kislány azért hiányzik egész heten mivel Covidos. Egymás mellett ülnek, kb. az egész napot folyamatosan együtt töltik, szerintem megosztják az ebédjüket is, de persze erről nem beszélünk, hiszen nem szabad ételt megosztani az iskolában. 

A következő Annus volt es most Én is. Yeey.

A fiuk eddig jól tartják magukat. Hátha megusszak. Létrehoztam egy lányos oldalt es egy fiús oldalt. Es próbálok nem akkor köhögni amikor főzök :D:D Mint tudjuk ezt tökéletesen lehet időzíteni! 😀 Főleg a hapcit, ami híres arról, hogy mikor érzed a csikizos, facsaró érzést az orrodban es mar magától telik a tüdőd a levegővel, egyértelmű, hogy pont időben meg lehet állítani 😀 Na hat ennek a mestere kezdek lenni :D:D elméletben … 😀 

Amúgy laza csak Rékának volt, Annáról nem igazan mondana meg senki, hogy bármi baja van, csak tok sokat köhög, de az is azért feltűnő, mert sose köhög. 

Nekem sincs lázam, de olyan kamion átment rajtam érzésem van, nem most mennek maratont futni annyi bizonyos. 

O ja, de le akartam írni, milyen tok jó tapasztalatunk volt rendszerrel. Itt az a szabály Új-Zélandon, hogy ha otthon tesztelted magad es pozitív az eredmény, akkor egy online felületen kell lejelentened. Ezen minden nap meglepődőm, hogy milyen sok ember jó állampolgárként lejelenti magát. 

Igy hat persze én is lejelentettem magunkat. 

Szerintem egy órán belül mindenki nevére érkezett egy sms, amiben összefoglalták, hova es milyen témában lehet segítségért fordulni. Majd a következő órában felhívott a háziorvosunk is, akinek továbbítottak, hogy az egyik hozzátartozó család pozitív es karanténban vannak egy hétig. O végig kérdezte kinek milyen tünete van, esetleg kell e valami gyógyszer stb… Mivel mar évek óta nem használtunk lázcsillapítót, igy azok lejártak, konkrétan 2017-esek voltak, amikor megérkeztünk :D:D, igy azt kertem, ki tudja meg mi jön, inkább legyen, nem foglal sok helyet a hűtőben. 

Ezt fel is írta a dokink, aki utána irt a hozzánk legközelebbi gyógyszertárnak, elküldte nekik emailben a receptet, es jelezte, hogy karanténban vagyunk, szóval valahogy segítsenek a gyógyszer eljuttatásában. 

Igy felhívott a gyógyszertár es megbeszéltük, hogy kihozzak. ??? Jöttek is, kaptam smst előtte, hogy itt vannak par perc, legyen valaki az ajtónál, mert hihetetlenül zuhog, jó ha nem ázik kint a papírzacskóban a gyógyszer. 

 

Woo, számomra, ez meg mindig tatom a szamat elmeny. !

Amúgy mire megírtam ezt a bejegyzést, szerintem belázasodtam. Réka hozott is nekem fontos ellátmányt, mivel O mar totál jól érzi magát, szerencsere. 🙂

TEA es OREO, kohoges cukorka es lazcsillapito 😀

Leave a Comment

Scroll to Top