Siker

Elso sikerek!

Mivel Új-Zéland bejelentette mar párszor 😀 a határ nyitást, különböző formákban és szabályokkal, igy azok akik mar 2 éve varnak arra, hogy végre kijussanak Új-Zélandra, letelepedési szándékkal, végre neki tudtak/tudnak vágni a kalandnak.

Mivel nekem egyre több és több a megkeresésem, hogy segítsek munkát találni, igy most már csak ezzel foglalkozom.
Ami szuper hír, hogy Működik a módszer! Most mar elmondhatom, hogy 5 családnak sikerült állás ajánlatot kapnia Új-Zélandról az elmúlt időszakban – kb. március április – óta. Folytatom tovább persze, lesznek többen is és úgy néz ki alakul a nemzetközi vonal is. 🙂
Azt is jó látni, hogy az állás piac miképp is változik, mert szembetűnő hozzáállás béli különbségek vannak különböző szakmák között. Pl. Könyvelői oldalon nem latok nagy lelkesedést, nehézkesek, ragaszkodnak a hagyományos útvonalakhoz es, hogy a jelentkezőnek legyen mar meg a vízuma. Annak ellenére, hogy mindeközben folyamatosan cikkeznek róla, mennyire ki van éhezve a pénzügyi szakma, jó szakemberekre es mennyire felnek a fiatal 20-30-as kiwik külföldre költözésétől. Szoval nem is ertem oket, de ez van. Lehet lassabban ebrednek.

Viszont kaptam egy szuper jó ajánlást, amit mindenképp megosztok, mert büszke vagyok rá 🙂 Ez teljesen rendhagyó módon pék szakmából, amivel ezelőtt meg sosem volt dolgom.

„Egyedül álltam neki a munkakeresésnek, de nagyobb feladatnak bizonyult, mint gondoltam. Kerestem hogyan lehetnék sikeresebb benne. Ekkor találtam rá Zsuzsira.

Már első beszélgetésünkkor nagyon naprakésznek, felkészültnek es szimpatikusnak találtam. Nem csak az általános, szabványos álláskeresést alkalmazta, teljesen személyre szabta az egészet. Átbeszéltük mik a céljaim, milyen pozíció a megfelelő es melyik régióban mennyire keresett.

Segített a tökéletes önéletrajz és motivációs levél megírásában es felkészített az állásinterjúkra, mindent megtett es mindenre megtanított a sikeres álláskereséshez, mind végéig ott volt es nyomon követte a dolgok alakulását, ha nem hallott felőlem, rám írt hogy hol akadtam el, kell e segítség. Ha kérdésem volt azonnal válaszolt írásban vagy szóban, nagyon jól es könnyen lehetett vele dolgozni. Biztos érzékkel tapintott rá a dolgokra merre érdemes folytatni. Ha elindultunk egy úton, menet közben is átbeszéltük a tapasztalatokat es ha ellaposodott egy vonal, új irányt, vonalat keresett, hogyan haladjunk tovább.

Nagyon motivált, lendületes, naprakész, elkötelezett, alapos es motiváló személy.

Fel regisztráltunk az összes álláskereső portálra es kerestünk lakáshirdetéseket, jelentkeztünk rájuk es a Zsuzsi által készített táblázatba vezettük. Online rá kerestünk a cégekre es e-mailben elküldtük a jelentkezést. A Google drive-on készített táblázatokat, ezekbe vezettük mi történt, cég nevek, elérhetőségek, dátumok, vissza jelzések….

A nulláról segített felépíteni a LinkedIn profilomat, bemutatkozás, képességek, képesítések, melyik dolgokat érdemes kiemelni. Hogyan kell kiépíteni a kapcsolatot es tudatni az ott lévőkkel hogy munkát keresek. itt értük el a legtöbb sikert, itt közvetlenebb volt a kapcsolat a cégekkel.

Nagyon sikeres volt az egész. 2 ajánlatot is sikerült kapnom.
Nagyon jó szakember es ember, neki köszönhetem hogy egy nagyon jó cégnél kaptam állást.
Mindezen túl segített rengeteg más kérdésben is amit menet közben feltettem, iskolakezdés, autó vásárlás, számlák, ház bérlés…” Gyorgyi es csaladja

 

Leave a Comment

Scroll to Top