HomeSchooling 1st day

Az elso napot ugy nez ki tul eltuk. Volt tanulas, jatek, torna, szabadjatek, tombolas, es bambulas is.

Megbeszeltuk, a gyerekek kivansagara, hogy a sulis tanulast velem csinaljak a sracok es azt a tanulast amit mindig itthin csinalunk veluk , a gyakorlast meg tovabbra is Mateval.

A reggeli “torna” inkabb tancolas es verseny futas volt az emeletre es le. Mertem az idot ki a leggyorsabb. Jo par kort futottak. Majd a kedvencem, ugraljunk folyamatosan, ki birja tovabb. Hm, szerintuk nem fair, mert en ugy is tovabb birom mint Ok. Nem ertem. 😀 muhahaha

Mateval felvaltva voltunk a sracokkal, igy mindketten tudtunk dolgozni is. No persze O tobbet, mert nekem annyira sok dolgom most nincs.

A holnapi nap jobb lesz mert elvileg napsuteses ido lesz, szoval a terv hogy kimegyunk egy kicsit a szabadba.

A kornyeken kitalaltak, hogy kismedveket helyeznek ki az ablakba es akkor, lehet menni Medve vaaszatra, amirol van cuki angol dalocska is: We are going on a Bear Hunt! Kiraktam az ablakunkba macit en is, bar ketlem, hogy barki eszrevenne, hiszen nem kozvetlen az utcaszelen vagyunk, nem konnyu latni. Hatha azert.

Szoval egy nap letudva es ez meg nem szamit bele a 4 hetbe, hiszen ma meg csak 3 as szint van. Holnaptol lesz a 4-es szint. Szoval a nulladik nap kesz 🙂

Remelem mindenki mas is rendben. ?

1 thought on “HomeSchooling 1st day”

  1. Demjén István

    Jó tanulást a gyerekeknek,nektek jó tanítást!Biztos nálatok is adnak remek ötleteket a digitális oktatáshoz,testneveléshez.Millió puszi mindenkinek!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top