Megvan az új lakásunk

Kedden álírtuk a szerződést az új lakásra, szóval már biztos nem maradunk fedél nélkül. Szerencsére, csak szeptember végétől él a dolog, tehát senki sem jár porul, mivel Mary-ék a jelenlegi tulajok szeptember végén jönnek haza.

Egyébként már eléggé untuk a dolgokat szóval jól jött ki ez így, és szokás szerint elég nagy mákunk volt. Egy délafrikai család költözik haza 3 hónap után, szóval gondolom a tulajok is örültek, hogy az ügynökségük ilyen hamar talált új bérlőket. A helyszín egyébként itt van:

A kiadó iroda az LJ Hooker, ami egyértelműen koppintás innen:

tjheader_relaunch

Frankó kis ikerház, a promise az, hogy a szomszédok csendesek, egy öreg házaspár. Meglátjuk. A lakás maga 3+1 szobás viszont 3wc van benne. Ez óriási előrelépés:) fiuknak lányoknak vendégeknek külön külön kakiló. Maga a menyország:) Fotókat majd csinálunk belülről, még a messzeségben a dolgog, de az internetet már megrendeltem, biztos ami biztos.

Egyébként pedig már butorokat is elkezdtünk venni, Csanádékhoz fogjuk vinni a dolgokat addig is. Más kérdés hogy onnan hogy visszük majd át a végleges helyre, de ez már részlet-kérdés. A bútorok egyébként second-hand shop-ból jönnek, szóval kanapénak az ára 100 dolcsi volt, szeretem magamnak egy frankó kis lazy-boy fotelt, kemény 75 dollárért, plusz lesz egy hatalmas fa ebédlőasztalunk is 8 székkel (300, ez volt a legdrágább, de nagyon tutin néz ki, és a székek elbírtak).

Szinekre nem biztos hogy mindenki stimmel mindenkivel, de a lányok majd kitalálnak valamit hogy tuti legyen. Persze majd még egy csomó másik dolgot is kell venni, hütőgép, mosógép, ágynemük, ágy… de ezekkel ráérünk. Persze a fentiekkel is ráértünk volna, de túl jó állapotban voltak, és hát meg kellett venni:)

IMG_0960

A kanapép a fehér csikos kanapé hátul, a lazy boy is látszik, az a zöld förmedmény a fehér polc mellet balra… Egyébként még vettem valami újságos asztalt is… talán 30 NZD volt az ára.

Mondjuk azon elmélkedek, hogy Csanádékhoz hova fog férni ez a sok dolog…

 

  1. Gratula!! . Kert van a lakáshoz? Na majd skype-on mindent megbeszélünk. Örülünk, hogy sikerült ! Millió puszi!!

Hozzászólás