NFL Europe failed

Szeretem az NFL-t, és úgy általában szeretem az ügyeimet online intezni, de talán most először életembe a pokolba kivánom az egészet, hogy nem tudok velük beszélni, csak levelezgetni.

Oké oké… de mi a story? Nos évek óta van NFL gamepass előfizetésem. Otthon használtuk, haverokkal mindig ezen keresztül néztük a meccseket. Néha többet, néha kevesebbet, a lényeg hogy imádtam. Drága volt mint a fene, de legalább nem kellett sport TV-re előfizetni. Mondjuk kb lehetetlen lett volna mert eleve nem volt TV előfizetésünk.

Egyébként vicces, mert a magyar közvetítése az NFL-nek szerintem sokkal jobb mint az Amcsi, szóval mindig öröm volt kicsit Sanyát, vagy Ricsit hallani, de ettől még nem adták azokat a meccseket amire én voltam kiváncsi – nem mindig, meghát mondom TV előfizetés nélkül eleve esélytelen volt a dolog.

Mindegy a lényeg, hogy jó szolgáltatás volt drágán. Aztán teltek az évek, én meg néha vagy lemondtam, vagy amikor kevesebb időm volt csak a rájátszásra fizettem elő, szóval váltogattam a dolgokat, vártam a hírleveleket, a discountokról és akciókról. Jól megvoltunk mint két régi ismerős.

Aztán jött valami levél, hogy már nem az Amcsik csinálják Európában az NFL-t, hanem átveszi valami csoport, és hát akkor elő is fizettek nekem, hogy kiprobáljam, de lépjek be ha ki akarom kapcsolni, mert 14 nap utan aktív lesz az előfizetésem. Csodák csodájára pont utaztunk ide, szóval nem nagyon foglalkoztam a témával gondolván mi baj lehet.

Erre pár hete nézegetem a netes tranzakciókat és látom hogy az NFL Europe lelkesen levett tőlem pénzt, hogy én most már előfizető vagyok és hurrá. A dologgal pár apró bibi van, a történetet listába szedve folytatom:

  • Honnan a fenéből kaptak meg a hitelkártya adataimat, ha én nem adtam meg nekik sehol (oké persze a kérdés költői volt)
  • Felmentem a weboldalra, és mivel nem Európában vagyok villogott mint a fene, hogy menjek az amerikai oldalra, mert nekem itt helyem nincs (csak előfizetesem), amit képtelen voltam lemondani – mivel nem Európában vagyok
  • Miután irtam a supportnak – csodák csodájára az Amerikába landolt – szoltak hogy ők ezzel nem foglalkoznak és írjak Európának – akinek ugye nem triviális irni, hiszen nem ott vagyok
  • Miután nagy nehezen írtam Európának kegyesek voltak 3-4 nap múlva válaszolni, hogy visszakaptam a pénzemet
  • A pénzt nem kaptam persze vissza, plusz a kártya adataimat sem törölték, és az automatikus megújítást sem kapcsolták ki
  • Írtam nekik mégegyszer hogy a dolog nem frankó, meg hogy a fenébe van meg az én adatom náluk, mire jött megint a válasz hogy a pénzt visszautaltak.
  • Nah, most vagy robotokkal beszélek – bár az nem 3-4 napon belül válaszolni, vagy agyatlan emberekkel, vagy és talán ez a legvalószinübb olyanokkal, akik keresztbe leszarják hogy mi van.

Egyébként most ott tartunk, hogy elvileg az automatikus megújítás ki van kapcsolva, pénz nem jött, és a kártya adataim is még megvan náluk.

Visszatérve a nyitó gondolatra, az emailek innen érkeznek: help.nflgamepasseu@deltatre.it szóval a következő az lesz, hogy ezt a céget fogom felhívni ha napokon belül nem rendeződik a dolog… Grrrrr…

 

0 thoughts on “NFL Europe failed”

  1. Pingback: NFL Europe failed – folytás – Öt bőrönd

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top