Hétfőn reggel nagy meglepiben volt részünk amikor beértünk az irodába. A csapat “magyar-napot” tartott nekünk, és különböző dolgokkal kedveskedtek.

Tudni kell hogy jelenleg 3 magyar dolgozik a cégnél. Csanád, Zoli, és hát most már én is. Ezt persze mindenki tudja, mert lelkesen magyarul beszélünk – nemzetközi cégnél lehet ez előitéleteket szülne, itt viszont könnyedén veszik. Lényeg a lényeg, hogy tudták, hogy augusztus 20 lelkes ünnep a magyarok számára, szóval gondolták meglepnek minket. Az egész kezdődött az iroda feldíszitésével:

A fotón “a három muskétás” felirat látható, ami mondjuk nem rossz, hogy az egyik kinai csaj tálta ki, hogy ez vicces lesz:) Magyar népmeséket nem olvasott gondolom:) de legalább a kontinenst eltalálta, és a helyesírás is tökéletes volt (nem úgy mint nálam:) ).

A következő esemény az ebéd volt. A sales vezető csajszi Judy egész hétvégén szorgoskodott Csanád receptje alapján hogy elkészítse nekünk a tökéletes Magyar Gulyás (levest), ami a leves állagán kivül tényleg szuperfinom lett. A pirospaprika megtette a jotékony hatását, szóval még Zoli is evett belőle, pedig ő fűevő.

De készült még káposzta, rizs – gondolom a kinaiak kedveért, meg volt suti és pirospaprikának álcázott valami egészen más. A tejföl sem volt az igazi otthoni tejföl, de legalább fehér volt, arról nem is beszélve, hogy az “apró” figyelem ránk mindennél többet ért.

Aztán Csanád elmesélte a magyarok történetét a csapatnak, hogyan is vettük fel a kereszténységet, meg hogy valójában mi is keletről származunk:) Szóval éljen augsztus 20. Tüzijáték és az egyéb témájú beszédek elmaradtak:)

 

0 thoughts on “Augusztus 20 @ Trends”

  1. Pingback: English: Augusztus 20 @ Trends – Öt bőrönd

  2. Pingback: Szülinap – Öt bőrönd

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük