Anyum pont kérdezte, hogy mennyire mások az élelmiszerek itt, mint Magyarországon. Hirtelen nem is tudtam, hogyan isírjam le, mert végülis mindent lehet kapni, mindent el lehet készíteni amit otthon is.

Viszont:

  • a párizsinek pl. teljesen más az íze, igazából nekünk nem ízlett, se a sertés se a baromfi verzió. A gyerekeknek a baromfia verzió ízlett. Valahogy sokkal erőteljesebb íze van, nem olyan semleges.
  • virsli, ez is pont olyan mint a párizsi, egy kicsit jobban ízlik nekünk, a srácoknak ez is tetszik
  • spenót, nem találtam még olyan krémes fagyasztott spenótot ami nálunk nagy sláger, csak leveles verziót. Lehet, hogy van, még keresem

Ezek mellett azt mondanám, hogy borzalmasan nagy a választék, irdatlan mennyiségű olyan dolgot látok, amiről azt se tudom micsoda :). Meg kell tanulni az itteni alapanyagok nevét, az itteni félkész termékeket is, mindent. Izgalmas. Számomra még a kihívás jelenleg számomra, a lunchbox készítése. Mivel itt a gyerekek ebédre szendvicset visznek otthonról és itt az a szokás, hogy estére vacsorára eszik a család meleg ételt. Ennek végülis van is értelme, így biztos, hogy minden nap van elvileg olyan időpillanat amikor együtt vannak, no meg nincs a déli kaja-kóma para. A felnőttek is így étkeznek.

Már néztem lunch box oldalakat 😀 mit is szokás tenni egy ilyenbe.

Szóval próbálom minél jobban megismerni a helyi élelmiszereket, helyi és nem helyi lehetőségeket.

Megrendeltem az első online bevásárlásunkat, ki is hozták. Teljesen oké volt és a meglepetés ereje az volt, hogy nem Helyettesítő termék, nem úgy mint a T vagy az A mindketten lelkesen helyettesítő termékkel próbálták teleszórni az ember rendelését. Pluszba egy kedves gesztus is fogadott. A képen látszik, hogy kézzel ráírták, hogy üdvözölnek az online bevásárlásnál és kellemes hétvégét kívánnak. mosoly jel. Ez szerintem egy nagyon kedves apró gesztus. Pluszba küldtek pár ingyenes termék mintát amely tudom tiszta reklám, de pl tökre örültem a Dilmah-os teás bögrének és teáknak, no és a nescafénak is, és a kézkrém tök szuper 🙂 Legalább jó cucokkal szórtak meg.

IMG_5762.JPG

IMG_5763.JPG

0 thoughts on “Online bevásárlás”

  1. Nagyon érdekes,amit írtál!/Természetesen az összes mind/Nagyon élvezzük a beszámolóitokat ,a remek fotókat boldogan nézegetjük/naponta többször is!/Millió köszönet érte!Nagyon szeretünk benneteket!Ha lehet,majd kérünk fotót üzletról és ha találtok piacról is.

  2. Minden csak egy kattintásra van 🙂 Érdekes, hogy más íze van a felvágottaknak. Én nem emlékszem, hogy máshol tapasztaltam volna ilyet! Kíváncsi vagyok ott mit csinálnak másképp 🙂

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük