Suliszünet folytatás – Kedd

A sikeres hétfői Weta Workshop után, keddre a Múzeum volt beütemezve. 

Kingáékkal találkoztunk, náluk is 3 gyerkőc van, szinte totál egykorú manók. 

A beharangozott tengeri szörnyek kiállítást néztük meg velük, meg a kötelezően a vulkán és földrengés szobát. Félreértés ne essen, a gyerekek által kötelező elem a földrengés szoba. 

A kiállítás előtt volt egy rövid ismertető a tengeri dinoszauruszokról, mutattak pár videót, csontvázat, próbálták felkelteni az érdeklődést és háttértudást biztosítani. 

Ezután bementünk körbejártuk a kiállítást. Nem volt rossz, de nem varázsolt el. A srácok el voltak, lükiztek, nézelődtek és egy-egy kiállított fogtól már elájultak. Szóval végül is élvezték. 

Ezután természetesen mentünk a földrengés szobába.

A nemrég tartott kvízjátékra készülve, kicsit jobban tisztában voltam a vulkánokkal, az aktív 12 darabbal. Miképp is figyelik őket stb.. Szóval jobban hatott a szoba, persze a gondolataimat ezzel kapcsolatban nem osztottam meg a gyerekekkel. 😀 max Kingával.

Alább pár kép:

Anna nagyon elfáradt, de egy jó sütizés feltöltötte így még elmentünk egy közeli játszótérre a Mt Eden lábánál. Megpróbáltunk felsétálni a tetejére, de sajnos a bokám még nem örült ennek, így csak a játszótérre mentünk. 

 

Scroll to Top