Vege a Sulinak

December 15-en volt az utolso tanitasi nap. 

Reku befejezte az otodiket, Gergo a negyediket. Szerintem ez az ev szuperul telt, minden zokkeno ellenere, a sracok tok sokat leptek elore, megtalaltak a helyuket, baratokat, jol erzik magukat. 

A suli az utolso elotti heten elvittek Rekaekat – otodikeseket es hatodikosokat – a Rainbow’s Ends-be, vidamparkba, koszonetkeppen, hogy segitettek a suli korul.

Mindenki aki otodikes vagy hatodikos, valaszthat egy munkat, akar kettot is amiert felelos lesz az ev folyaman. Reka 2 munkat kapott, az egyik a kicsikre vigyazni rossz ido eseten, mig a tanarneni ebedel, vagy szunetet tart es nem tudnak kimenni rohangalni a kertbe, mert mondjuk zuhog az eso. A masik,  a suli udvaron kellett figyelnie, hogy minden rendben van e, ha valaki elesett, vagy valait bantanak akkor kozbelepjen, vagy megoldja helyben, vagy menjen tanari segitsegert. Mindkettot O valasztotta, es lelkesen el is latta mindketto feladatat. 

Gergonek meg nem kellett ilyet csinalnia, majd jovore. Iden O a kertesz / eco csapatba jelentkezett es ott tevekenykedett. 

A suli majd februar elejen kezd ujra, Rekanak az utolso eve az altalanos iskolaban… Aztan kovetkezik a kozepsuli. Izgi lesz. 🙂 

Mivel szuper szep ido volt az utolso napon, igy lementunk Pihara egy par orara suli utan. 🙂 Meg mindig gyonyoruu:D

Scroll to Top