Auto eladas

Eddig 2 Toyota Priusunk volt. Mindketto 12 illetve 15 eves, de szuperul mukodtek. Viszont a sracok nonek.
Annanak viszont meg rendes autoulest kell hasznalnia, igy a hatso soron az ules igen szukosse valt mar a 3 gyereknek. Mikor a Taupos utunkon voltunk, ez egyertelmuve valt, nem tudjuk tovabb huzni. Tenyleg nem fernek mar el a sracok. Ami tok jo, hiszen nooonek. 😀 

Szoval jott az elhatarozas, kell egy szelsebb auto, igy akkor az egyik Priust eladjuk. 

Uj Zelandrol jo tudni, hogy az ugyintezes magyarorszaghoz kepest mindekepp vicc kategoriaba tartozik, a pozitiv iranyba ertve. Nem szeretik a papirozast, amit csak lehet online oldalanak meg. Ennek ekes peldaja, ahogy Mate eladta az autot.

Ez amugy par napja torten, szoval a bejegyzesem megirasa sem kesik olyan sokat. 😀

Szoval aznap nekem fozo oram volt a varosban, delutan 6-tol este 9-ig, igy Matee volt az esti fektetes stb…. 

Viszont felhivta egy urge, hogy O megvenne az autot. Kerdezgetett par fontosat, majd miutan elgedett volt a valasszal es megegyeztek az arban is, mondta, hogy akkor O most rogton jonne is megnezni es megvenni. Mate is hasonlo karakter, nem szeret varni, rogton csinalja ha van mit, szoval persze lelkesen belegyzett. (en mar nem voltam otthon)

A pasi pont azalatt erkezett mialatt Annust rakta agyba Mate, aki persze mivel erezte, hogy Mate sietne, igy nem aludt el, mint ahogy kb 3 masodperc alatt szokott maskor, hanem feszkelodott, fel-fel kelt, hogy elmeseljen egy-egy roppant fontos ovi elmenyt – ahogy egy jo gyerek teszi aki nem akar aludni 😀

Igy nem volt mit tenni, elindult az sms kommunikacio a ficko es Mate kozott. Mate vmit erzett es az autokulcsokat mar elore kirakta az autoba.
Szoval a pasi kint a haz elott, nezi autot, sms-zik, kerdezgeti Matet.Tetszik neki az auto, online atirjak a tulajdonost, online elutalja a penzt es screenshotolja es ment is az autoval. 

😀 

Ennyi. Es ez jellemzoen ennyi egy autovasarlas. Nemregiben par hete, segitettunk egy magyar sracnak eladni az itt maradt autojat (ilyet csinaltunk mar maskor is masoknak is). Amiben az a gyonyoruseg, hogy mivel az egeszet lehet online intezni, ezert nulla, azaz nulla fennakadast okoz. Szerintem ez szuper. 

Par screenshot az sms-krol amit Mate es a vasarlo valtott… csak a vicc kedveert: aki nem tud angolul azoknak, a lenyeg az uzenetekben, hogy megbeszelik, hogy Mate nem tud kimenni szemelyesen, igy intezzenek mindent telefonon keresztul. 

😀 szerintem no komment

 – kint hagyod a kulcsot az autoban 

– uzenetben elkuldod az adataidat

– uzenetben megkapod a visszaigazolast az utalasrol

– uzenetben megkapod, a tuladonos valtast az autorol…. 

🙂 szerintem szuper 🙂

Scroll to Top