Auckland Museum ami inkabb Auckland Teli Kertbe torkollott

Vasarnap delutanra esot irtak, igy programnak a muzeumot terveztem be. A sracok nagyon orultek neki, mert nagyon szeretik, es egyre tobb minden is erdekli oket. Perszea foldrenges szimulator a vulkanokkal kotelezo elem meg mindig.

Reka delelott jatszani ment at egy baratnojehez, ami kicsit hosszabra sikerult. Reggel ment at es olyan 3.30 korul jott csak haza. Ezalatt mi vegre elmenteunk Gerivel es Annaval a fodraszhoz. Gergonk par napja ugy dontott, h fodraszhoz kellene mar mennie, mert tul hosszu a haja. Ez ideaid okes is, viszont veghez vitte a szokasos gyerek reakciot, levagta a sajat hajat. 😀 ami igazabol annyit jelentett, hogy a elol a hajabol csak , csak az egyik oldalon hmm mondjuk ki, kivagott egy szep termetes tincset. – Az zavarta a legjobban.

Szoval vegre el tudtam vinni egy fodraszhoz, hogy valami normalis frizurat kalapaljanak belole. Egesz jo lett. Majd Annus is lelkes lett es beult a szekbe. Viszont amint eszrevette, ho hoppacska itten tenyleg vagni fognak a hajabol, wooo, hat igen gyorsan ki kellett venni. Szoval ezzel meg varunk. 😀

NA de visszaterve a muzeumra, amirol szolna is a kis beszamolonk :D.

Reku ahazjott, mi meg elindultunk. Kicsit kesve erkeztunk, de meg zaras elott. Amit ujra es ujra imadok, hogy aucklendi lakosoknak ingyenes a belepo.

Sajnos a szimulator mar nem mukodott. De azert gyorsba vegig futottak a sracok a muzeumot probalva megmutatni a fontosabb dolgokat a nagyieknak.

Mivel kb 30-40 perc mulva be is zart a muzeum, viszont meg nem esett az eso :D, igy elmentunk a muzeum mellett talalhato teli kertbe ami szuper szep. Meg sose neztuk meg, nem tudom miert amugy 😀 Majd a parkban maszkaltunk, ami tele van rejtett kis kincsekkel. Mesljenek a kepek:

kedvenc maszofa a muzeumnal
BYE!

1 thought on “Auckland Museum ami inkabb Auckland Teli Kertbe torkollott”

  1. Demjén István

    Nagyszerűek a képek!A rajta szereplők szintén!Nagyon jó lett Gergő frizurája!Millió puszi mindenkinek!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top