Egészségügy újra – Anna

Mielött felmenőink szívrohamot kapnának: Anna jól van!:)

Amiatt kellett vele elmenni dokihoz mert az egyik lábacskáját kicsit furán tartja. A dokink megvizsgálta és azt mondta, hogy határeset. Lát egy kis eltérést a csipojénél, nézzuk meg röntgennel, hogy biztosak legyünk a dolgunkban.

Választhattunk, hogy magán intézményben kérjük a vizsgálatot ahol kb tegnapra kapnánk idopontot, vagy várjunk az idopontra. Mivel ebben a kérdésben, azt mondta a dokink, hogy pár héten semmi se múlik, nyugodtan várhatunk az ingyenes korházi idopontra. A magánrendelőben ez amúgy 250$ lenne. (Csipo, ket boka)

3 hétre kaptunk is időpontot. Tegnap voltunk. Minden rendben ment. Persze Anna lelkesen harcolt, nehogy könnyű legyen egy moccanás nélküli képet keszíteni, de összehoztuk a röntgenes lányokkal. Le a kalappal elöttük, megpróbáltak mindent, hogy eltereljék Anna figyelmet, amit igaziból nem lehetett így az essünk túl rajta gyorsan módszer maradt.

Az eredményeket elküldik a dokinknak, akivel makd találkozom a jövő héten és akkor kiderül, hogy borul-e. Reméljük nem. 🙂

Amúgy, betört a nyár! Naggyon jó időnk van.:) yeye

4 thoughts on “Egészségügy újra – Anna”

  1. Mi is reméljük,de nagyon ! Itt ködös,őszi reggel van.Budafokot ellopták.Kicsit irígyeljük a jhó idót!

  2. Reméljük, minden rendben lesz. Majd tudassatok az eredményról.( Hülye vagyok, hát persze, hogy tudatjátok) Puszi!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top