És Új Zélandon kolbászból kerítés – Money doesn't grow on trees

Lassan letelik az egy év, és néha random kerdéseket kapok, hogy mi van velünk hogy állunk. Rövid összefoglaló után elmésen megjegyzik hogy na itt sincs kolbászból a kerítés. Nincs:)
We are getting over the first year, and my friends asking me about the progress, how we are doing. After my short recap, they just realised wow money doesn’t grow on the trees.
Már most látom hogy ez a bejegyzés nem fog sehova vezetni. Szóval nem azért jöttünk ki, és ezt már írtam sokszor, mert azt gondoltuk hogy itt könnyebb lesz, hanem azért mert tudtuk hogy itt más lesz. Olyan dolgok fognak kihívást okozni amiket szeretünk – pl dolgozni, és olyan dolgok nem fognak zavarni minket, amiket annyira nem szeretünk – pl mások idegessége.
Tehát jól vagyunk, haladunk a dolgokkal, még ha nehezebben is mint gondoltuk az elején. Jó lett volna nyugiba lenni és dolgozni, de az élet úgy hozta ez nem elég. Viszont ez csak egy lista elem amit meg kell oldani ahhoz hogy elérjünk a következő elemhez amit ismét meg kell majd oldani, és ha elég sokat ismételjük, akkor majd talán újra lesz időnk unatkozni:) Most nincs.
I see this post will lead nowhere. So we moved to New Zealand to have a different lifestyle, and not an easier one. Here we have a freedom to do what we like – for example working hard, and also we do not bother with things what we do not like – like angry people.
So we are cool, the things are heading into the same direction, only the road is harder than what we have been expected in the beginning. I thought that it will be enough just to work, but it is not we have to push it much harder. But hey. This is only a line item on our todolist, and after We have been completed it I can focus the next one, and the next one and the next one. If we are repainting and if we are getting lucky, someday we will have the time to get bored again:) Now there is no time for that:)

3 thoughts on “És Új Zélandon kolbászból kerítés – Money doesn't grow on trees”

  1. Fáy Balázsné

    Biztos vagyok benne,hogy jól megoldódik-( megoldjátok)- a dolgokat. Szép lassan minden rendeződik. Eddig is nagyon szépen haladtatok és Máténak külön helyt kellett állni a munkahelyén, hogy minden elrendeződjön.

  2. Kitartás! ??????? Azért baconből fonják azt a kerítést itt is. Kolbászból csak otthon szokás… szerintem az hogy idaig jottetek három lurkóval az már alapban “több a soknál”. Inkább a sokknál… ehhez azért kell egy olyan plusz ami sokakban nincs meg 🙂 ez nem pénz kérdés ebben a körben a továbbiakban igen ??

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top