JETLAG

Erre az írásra már nagyon vártam, mert eldöntöttem, hogy csak akkor írom meg amikor azt mondhatom, hogy végre sikerült mindenkinek átállnia és Mátéval mi is kialudtuk magunkat.

No ez nekünk 3 gyerekkel egy hétbe tellet.  Réka volt az első aki szépen átállt, Ő már pár napja tök szépen aludt, időben és nem ébedt fel egyáltalán éjjel, teljesen végigaludta.

Ezután Gergő állt át, aki párszor felkelt éjjel egy rövid időre, néha csak leelenőrizni, hol is vagyunk, mindenki meg van. Átjött hozzánk aludni, tegnap éjelre ez is elmúlt. Kányelmesen végigaludta az éjjelt a saját ágyában.

Pötyinek is sikerült átállnia. Ő azért igen kitartóan viselkedett úgy éjjelente mintha reggel lenne. Már tegnapelőtt szépen aludt, időben aludt el és nem ébredt fel éjjel se játszani. Ekkor már csak mi hiányoztunk a sorból, akik kb 3-4 óra alvással nyomtuk a napokat végig a gyerkőzökkel. Persze nem tudtunk elaludni rendsen, mert mi már eddigre már 5 éjjel óta össze-vissza aludtunk, teljesen összezavarodott belső órával.

Ma reggelre viszont sikeresen mindketten kialudtuk magunkat. Végre kipihenten ébredtünk mindketten.  🙂

Aludni jó.

0 thoughts on “JETLAG”

  1. Jó hallani, hogy sikerült az átállás! Azt mondják, hogy ahány óra a különbség, annyi nap kell hozzá! De általában 1 héten belül normalizálódik és megszűnik a plafonnézegetés 🙂 Gergő olyan cuki, hogy felkelt megnézni, hogy ki hol van és aztán átment hozzátok! Örülünk, hogy már Annácska is megadta magát, és nem szórakoztat titeket éjszakánként 🙂

  2. Pingback: Mit csinálnék másképp, ha újra tervezhetném a kijövetelt…? – Öt bőrönd

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top