Meg mindig jol vagyunk :)

Hello. Mostmar sokadik napja vagyunk itthon a sracokkal. Voltak lenti napjaink, amikor nagyon lassunak tunt egy nap. Amikor mar felkeleskor faradtnak erzed magad, kinezel az ablakon es esos ido van, szoval meg setalni se lehet menni, mert nem esik hanem szakad. Szerencsere nem sok ilyen nap volt eddig. Ami persze csak ebbol a szemszomgbol szerencses. A vizellatas szempontjabol nem a legjobb. Foleg azoknak nem akiknek az esovizbol van a hazban viz. Itt meg eleg sok haznal, vizgyujto tartaly van a kertben es nincs bekotott ugymond varosi, vezetekes viz.

Szoval visszaterve rank. Tul vagyunk a nehezen.Elvileg majus kozepetol visszamehetnek a sracok majd a suliba ha nem emelkedik a megbetegedesek szama. Jelenleg eleg jol allunk, mert az elmult napokban egy szamjegyu volt az uj megbetegedesek szama. 2,3,5, 0. Szoval van remeny. Valodi remeny.

Annuska mindekozben a fozes/sutes tudomanyat sajatitja el. Amikor jo ido van, probalunk setalni, hercegnonek oltozni. Foleg Annus kerul a kameram ele, O kifejezetten szereti, neha koveteli is, hogy: Photoo, Take a photooo!

Meg jelentkezunk. 🙂

1 thought on “Meg mindig jol vagyunk :)”

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top