3 hónap, Thank you Mary and Philip

Eltelt az első 3 hónap, és bár írtam hogy ez első hónap után már annyira nem érdekes a dolog, mégis most azért összejöttek a dolgok. Költözés, hamarosan suli vége, óraátállítás, szóval zajlanak az események.

Amivel kezdeni szeretném, hogy örök hála Mary-éknek, és Csanádéknak, hatalmas könnyebbséget okozott, hogy rögtön volt teljesen berendezett lakásunk ahova mehettünk, és kényelmesen tudtunk továbbálni a következő otthonunkba!

I would like to thank Mary, Philip, MeiMei and Csanád to have a full comfort house up on our arrivals. It was a very friendly and warm, and it gave us the opportunity to find our final home here in New Zealand with ease instead of rush. I am not able to image more easier and peaceful arrival than this. Thank you guys!

Csak egy apró adalék még a történtekhez, amikor megérkeztünk pont a leghosszabb éjszaka volt itt, most amikor átköltöztünk, pont nap-éj egyenlőség volt, nah meg hétvégén óra átállítás. Kiváncsian várom mi lesz karácsonykor a meglepi az élettől:)

Screen Shot 2017-09-24 at 09.27.20

A weboldal forrása itt van egyébként. Fontos egyébként tudni, hogy eddig 10 óra eltérés volt köztünk, most már 11 óra van, és amikor megvolt az átállítás Magyarországon is akkor 12 óra lesz… szóval könnyebb lesz számolni, de mégnehezebb lesz beszélni…

0 thoughts on “3 hónap, Thank you Mary and Philip”

  1. Nekunk a 12 ora eltolodas jobban bejon beszelgeteshez. Pl mikor itt reggel van, akkor a 10 ora eltolodasnal mar altalaban lefekudtek az otthoniak amig 10 ora volt. Este meg mikor mar szoktunk vegezni mindennel, otthon mar munkaba alltak. A 12 ora ezert nekunk kenyelmesebb, akar reggel, akar este.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top